Dynamo daruje

Obrázek

V sezoně 2023/24 spustilo Dynamo unikátní charitativní projekt Dynamo daruje, do kterého se zapojí fanoušci, hráči i celý pardubický hokejový klub. Během sezony totiž budou na speciální transparentní účet přibývat za každé utkání A-týmu i B-týmu finanční sumy podle předem jasně daného scénáře.

Jedná se o dlouhodobý koncept, který navíc zapojí do vybírání peněz na dobrou věc celý hokejový klub společně s jeho fanoušky. Na speciální konto přitom poputují peníze po každém utkání, s výjimkou těch venkovních, ve kterých prohrajeme v základní hrací době bez vstřeleného gólu. Ale těch snad nebude příliš mnoho.

„Hokejový klub Dynamo Pardubice je víc než hokej. Jsme největší sportovní organizací v regionu. Právě proto chceme jít příkladem, dělat věci správně a motivovat fanoušky, aby nás následovali. Dynamo daruje je koncepční záležitostí. Sjednotí totiž veškerou charitativní činnost celé organizace,“ říká ředitel Dynama Ivan Čonka

Jak celý projekt funguje?

Fanoušci přispějí jednou korunou z každé zakoupené vstupenky, ať už do enteria areny, nebo v Chrudimi. Takže vyprodané utkání v Pardubicích znamená 10 194 korun pro Dynamo daruje! Hráči pak budou za celou kabinu posílat 2000 korun (500 korun B-tým) za každý získaný bod nebo vyhrané utkání play-off, samotný klub přispěje 1000 korunami za každý vstřelený gól áčka a 500 u béčka.

Pro sezonu 2023/24 jsme se rozhodli celou vybranou částku rovnoměrně rozdělit mezi tyto tři subjekty:

Oblastní charita Pardubice
- Finanční prostředky Oblastní charita Pardubice využije pro zajištění provozu a rozvoje domácí hospicové péče, kterou poskytuje nevyléčitelně nemocným v prostředí domova.

Mateřská škola Svatopluka Čecha, Chrudim
- Finanční prostředky MŠ použije na financování velkého projektu na školní zahradě - postavení cestního okruhu (zpevněné cesty z gumového kaučuku), které bude sloužit k pohybu dětí zdravých společně s dětmi handicapovanými.

SHK Mustangové (parahokej)
- Finanční prostředky Mustangové využijí na nákup vybavení – sáně a hokejky.

Aktuální vybraná částka: 955 827 Kč

*k 19. dubnu 2024


Na transparentní účet se můžete podívat ZDE.

*klub posílá platby s vybranou částkou na transparentní účet jednou týdně, stav účtu tak nemusí vždy souhlasit s aktuálně vybranou částkou

Články spojené s projektem Dynamo daruje