18.09.2024
Redakce

Ve druhé sezoně projektu Dynamo daruje podpoříme celkem 5 subjektů!

Unikátní charitativní projekt Dynamo daruje pokračuje i v sezoně 2024/25. V minulém ročníku se klubu, hráčům a fanouškům podařilo vybrat dohromady více než milion korun, který byl rozdělen mezi tři subjekty. Dynamo daruje bude nadále probíhat ve stejném režimu, v této sezoně podpoříme celkem 5 organizací.

Dynamo daruje, unikátní charitativní projekt v českém hokejovém prostředí, představil klub před začátkem minulé sezony. Jedná se o CSR projekt, který dokazuje, že Dynamo je víc než hokej a chce pozitivně ovlivňovat život kolem sebe.

Na vybírané částce se společně podílejí hráči, klub i fanoušci. Hráči za celou kabinu posílají 2000 korun (500 korun B-tým) za každý získaný bod nebo vyhrané utkání play-off, klub přispěje 1000 korunami za každý vstřelený gól áčka a 500 u béčka a fanoušci přispějí jednou korunou z každé zakoupené vstupenky, ať už do enteria areny, nebo v Chrudimi.

V sezoně 2023/24 se podařilo vybrat 1 022 265 Kč. Částka byla následně rovnoměrně rozdělena mezi tři subjekty.

V této sezoně podpoříme organizací celkem 5:

Atletika bez bariér Pardubice

Jeden z největších a nejúspěšnějších oddílů tělesně postižených atletů v České republice, a to nejen podle počtu členů, ale i podle sportovních výsledků v rámci České republiky i na mezinárodním poli. Oddíl organizuje tréninky i soutěže pro různé věkové i výkonnostní kategorie, v jeho řadách působí i několik českých reprezentantů.

Centrum J. J. Pestalozziho

Centrum je již 32. rokem spolehlivou a stabilní neziskovou organizací. Nabízí sociální, poradenské a vzdělávací služby ohroženým nebo znevýhodněným lidem. Posláním organizace je zvyšovat kvalitu života rodin, dětí a dospělých, kteří potřebují pomoc a podporu. Centrum J. J. Pestalozziho poskytuje v Pardubickém kraji hned několik služeb.

Křižovatka Handicap Centrum Pardubice

Nevládní nezisková organizace, která se orientuje na profesionální i zájmovou pomoc lidem s tělesným a kombinovaným postižením v pardubickém regionu. Hlavní její náplní je sociálně rehabilitační podpora lidí s handicapem, směřující k jejich aktivnímu začlenění do běžného života naší společnosti a k jejich pracovnímu uplatnění. K dosažení tohoto cíle využívá pestrou škálu aktivit.

Spolek Běhejme a pomáhejme útulkům

Nezisková organizace pomáhající týraným a opuštěným zvířatům v celé České republice. Za období svého působení pomohla více jak 220 útulkům částkou přesahující 19 000 000 Kč! Finanční dary umožňují co nejrychleji pomáhat hradit akutní operace a pomoc při živelných pohromách.

Základní a praktická škola Svítání

Posláním školy je poskytovat dětem, mládeži i dospělým se speciálními vzdělávacími potřebami vzdělání a další služby směřující k rozvoji jejich osobnosti a zapojení do běžného života na základě jejich individuálních potřeb a možností.

Děkujeme, že chodíte na Dynamo a pomáháte s námi!