13.09.2024
Redakce

Začíná Maxa liga! Dynamo B na úvod vyzve Třebíč

Sezona oficiálně začíná také našemu B týmu! Po sedmi přípravných zápasech vyjede na led v Moravské Třebové, kde hraje letos své domácí zápasy Třebíč. Právě s Hanáckou Slavií odehrálo béčko v přípravě jeden zápas. Po nájezdech se v srpnu radoval soupeř, zvládne nyní Dynamo B zvítězit? Zápas začíná v sobotu 14. září od 18:00

Dynamo B zahájilo přípravu dobrým výkonem proti pardubickému áčku. Následně znovu ovládlo Letní hokejové hry v Pardubicích a dalším cenným skalpem v přípravě byl dokonale otočený zápas na Slavii.

Generálka však týmu trenéra Tomáše Jirků nevyšla. Ve Vrchlabí prohrávalo béčko už od první minuty a až do konce zápasu nedokázalo skóre otočit a padlo 2:3.

Před sezonou posílilo Dynamo B o tři nové hráče. Ze zámoří se vrátili na česká kluziště František Formánek, Adam Nedelka a brankář Jakub Vondraš. Z áčka se do kádru B týmu přesunul také velezkušený Jan Kolář. Kompletní změny v týmu a aktuální podobu kádru naleznete ZDE.

Sobotní soupeř z Třebíče zvítězil v šesti ze sedmi přípravných zápasů a zvládl také generálku na ligu. V té si poradil se slovenskou Skalicou 3:1. Dokáže se Dynamo B vytáhnout na ve formě hrajícího soupeře a zahájit sezonu vítězstvím? Zápas startuje už v sobotu 14. září od 18:00 v Moravských Budějovicích.