16.03.2023
Redakce

Vychází nové číslo Magazínu Dynamo!

Se začátkem play off je tu nové, v pořadí už šesté číslo, magazínu Dynamo! Téměř sto stran zajímavého čtení nejen o pardubickém klubu naleznete již nyní v prodeji ve fanshopu v enteria areně, v knihkupectví Ampia a v trafikách v OC Grand a na Hlavním nádraží.

Nepravidelný obsáhlý čtvrtletník, který vychází od sezóny 2021/2022 nabízí hokejovým fanouškům náhled do zákulisí tradičního klubu, a to skrze zajímavé rozhovory, reportáže a jiné tematické články. Šesté číslo magazínu Dynamo seženete v našem oficiálním fanshopu, v knikupectví Amipa v Přelouči a na novinových stáncích v OC Grand a Hlavním vlakovém nádraží v Pardubicích. Cena jednoho výtisku je 98 korun.

Co si přečtete v šestém vydání?

  • O své hokejové cestě vypráví Petr Sýkora
  • Roman Will a Lukáš Sedlák popisují, jak se zabydleli v Pardubicích a přibližují svůj život mimo zimní stadion
  • Dozvíte se také, jak vznikaly projekty Dynama ve spolupráci s Bez frází
  • Rozhovor s Josefem Slavíkem, jednou z klíčových postav pardubického útoku ze 70. let
  • S Robertem Kousalem, Janem Kolářem nebo Danielem Rákosem zavzpomínáte na titul z roku 2012

A mnohem více!

V rámci Fortuna Fan festu před úvodními čtvrtfinálovými zápasy navíc budete využít jedinečné nabídky a zakoupit balíček posledních tří vydání magazínu pouze za 198 Kč! Fanoušci se mohou těšit na autogramiádu legend, focení s pohárem, soutěže o hodnotné ceny, hokejovou střelnici, malování na obličej. Více informací o Fortuna Fan festu naleznete zde.