13.03.2023
Redakce

V pátek a v sobotu se můžete těšit na Fortuna Fan fest

Ve spolupráci s generálním partnerem Fortunou si Dynamo pro své fanoušky připravilo před prvními dvěma domácími zápasy čtvrtfinále Fortuna Fan fest, který proběhne před enteria arenou. Fanoušci se mohou těšit na autogramiádu legend, focení s pohárem, soutěže o hodnotné ceny, hokejovou střelnici, malování na obličej.

Fortuna Play off Fan fest proběhne před 1. čtvrtfinále v pátek 17. března od 16:30 do 18:45 a před 2. čtvrtfinále v sobotu 18. března od 14:30 do 16:45 před hlavním vstupem do enteria areny.

Oba dva dny si můžete přijít zahrát NHL 2023 na Playstationu a Stiga hokej, probíhat budou soutěže o podepsané kartičky hráčů Dynama a malování na obličej. Dále si budete moci zastřílet na hokejové střelnici a celý program obohatí DJ. Vždy parádní atmosféru v pardubické enteria areně obohatí tleskátka pro fanoušky. V prodeji bude kniha Dynamo Bez frází, magazíny Dynamo včetně nového vydání, známky a DVD s filmem Navždy za Dynamo. O knihu, magazín a DVD si budete moci také zasoutěžit.

V pátek se budete moci vyfotit s pohárem Jaroslava Pouzara pro vítěze základní části Tipsport extraligy. A v sobotu se můžete těšit na autogramiádu pardubických legend Aleše Píši, Jiřího Cetkovského a Libora Pivka, bude i stánek oficiálního extraligového výrobce kartiček SportZoo, kde bude možné si vyrobit vlastní hokejovou kartičku.