06.11.2020
Redakce

Důležité informace pro fanoušky před restartem extraligy

Tipsport extraliga se znovu rozjíždí! Hokejový klub Dynamo Pardubice restartuje ročník na ledě pražské Sparty 7. listopadu. Přečtěte si informace, které se k restartu hokejové soutěže váží.

Vzhledem k nařízením Vlády ČR stále není možné do enteria areny při zápasech pustit fanoušky. Lední hokej se musí hrát před prázdnými tribunami. Tento stav bude trvat minimálně do konce nouzového stavu, který má v době vydání tohoto článku skončit 20. listopadu.

„Rozumíme obavám našich věrných fanoušků, kteří podpořili svůj klub zakoupením permanentní vstupenky. Chceme vás v tuto chvíli požádat o trochu trpělivosti. Situaci pozorně sledujeme, o případných dalších kompenzacích a jejich formě, vás budeme informovat po skončení nouzového stavu, až budeme mít více podkladů,“ uvedl člen představenstva HC Dynamo Pardubice Dušan Salfický.

O listopadová utkání naši permanentkáři, alespoň virtuálně, nepřijdou. Marketingový partner Tipsport extraligy společnost BPA prodlužuje sledování HokejkaTV zdarma pro držitele permanentek do doby, než budou moci na zimní stadiony. Způsob, jak se připojit ke sledování přenosů zůstává stejný, jako na konci září, kdy tato akce začala.

Pro jistotu připomínáme postup, jak si aktivovat sledování HokejkaTV zdarma: https://hcdynamo.cz/clanek.asp?id=Jak-ziskaji-nasi-permanentkari-pristup-k-bezplatnym-streamum-na-HokejkaTV-cz-11056