25.09.2020
Redakce

Jak získají naši permanentkáři přístup k bezplatným streamům na HokejkaTV.cz?

Permanentkáři všech klubů Tipsport extraligy ledního hokeje, včetně našeho, mají díky nabídce BPA sport marketing možnost sledovat streamy z TELH do doby, kdy nebudou moci na stadiony, bezplatně. Přinášíme návod, jak tuto nabídku aktivovat.

Co potřebujete k tomu, abyste mohli sledovat zápasy HC Dynamo Pardubice zdarma?

  • Musíte být vlastníkem permanentní vstupenky nebo klubové karty našeho klubu.
  • Přihlásíte se na www.hokejkatv.cz do svého účtu. Pokud jej nemáte, musíte se nejprve registrovat a registraci potvrdit.
  • V MENU na levé straně jděte do sekce „Placený obsah“.
  • Vyberte si členství s názvem „KLUB TELH“ a klikněte na „Objednat“.
  • Do pole „Zadej slevový kód“ zadejte "PCE a vaše id číslo permanentky" (kde naleznete id číslo vaší permanentky se dozvíte níže)
  • Kód potvrďte kliknutím na „Použít kód“.
  • Dokončete proces kliknutím na „Objednat předplatné“.
  • Nyní už můžete sledovat streamy z TELH na HokejkaTV.cz – najdete je v MENU v sekci Tipsport extraliga / TELH živě

V případě problémů s registrací, či jiných dotazů, kontaktujte podporu HokejkaTV.cz na mailu podpora@hokejka.cz.

Kde naleznete slevový kód a jak ho použijete?

Každá permanentka má nad QR kódem jedinečný šestimístný kód (ID). Před toto šestimístné číslo dopište velkými písmeny PCE a zadejte jej do pole "Zadej slevový kód" a potvrďte. Od té chvíle byste měli mít přenosy zápasů TELH zdarma do doby, než bude možné na stadiony pustit diváky.

Může se předávat slevový kód dál?

Důrazně doporučujeme nepředávat. Každý slevový kód lze použít jen jednou. Pokud ho tedy někdo zadá před vámi, už nepůjde uplatnit. Co se týče přihlášení a sledování přenosů, můžete se přihlásit a sledovat přenosy v jeden čas pouze na jednom zařízení.

Uvidíte na HokejkaTV.cz všechna utkání Tipsport extraligy?

Na HokejkaTV.cz se vysílají všechna utkání TELH kromě exkluzivně vybraných přenosů O2 TV Sport. Na jejich vysílání nemá HokejkaTV.cz práva.

Co když nemáte permanentní vstupenku?

Stále můžete na HokejkaTV.cz sledovat streamy vašeho klubu, navíc jej tím i podpořit. K dispozici jsou dva druhy předplatného: denní za 99 korun a týdenní za 249. Po uhrazení této částky jdou všechny peníze po odečtení DPH a povinných bankovních poplatků přímo klubům.