02.12.2023
Redakce

AKTUALIZUJEME: V Dynamo Expressu jsou k dostání poslední jízdenky!

Čekali jste na to šestnáct let. Nyní je čekání u konce! Dynamo Express se vrací! Už 22. prosince se opět vrací speciální vlak vypravený pouze pro fanoušky Dynama. Jízdenky jsou nyní v prodeji. O výjezd do pražské O2 areny byl obrovský zájem, oproti původnímu plánu je ale nyní kapacita o 46 vyšší! Cena zpáteční jízdenky činí 500 Kč. Všichni účastníci výjezdu navíc obdrží tematické tričko, vyrobené speciálně při příležitosti vlakového výjezdu.

Jízdenky na Dynamo Express jsou v prodeji! On-line si je můžete zakoupit ZDE.

Cena zpáteční jízdenky je 500 Kč. Kromě skvělého zážitku si z vlaku odnesete také tematické tričko, vyrobené speciálně při příležitosti vlakového výjezdu.

Odjezd do Prahy

  • Odjezd z pardubického hlavního nádraží: 15:55
  • Příjezd na stanici Praha Libeň: 17:20

Odjezd zpět do Pardubic

  • Odjezd ze stanice Praha Libeň: 21:40
  • Příjezd na Pardubice hlavní nádraží: 23:00

Účastníci zájezdu musí být u vlaku nejpozději 15 minut před plánovaným odjezdem.

Vstupenky do O2 areny

Na utkání je potřeba si zakoupit vstupenku zvlášť. Pro nákup vstupenek do O2 areny je nutné se přihlásit do sítě ticketportal.cz. Vstupenky prosím nakupujte přes tento odkaz. Využít místa určená pro Dynamo poté můžete zadáním kódu DYNAMO, díky kterému Vám bude umožněn nákup těchto míst. Zbývají poslední jednotky míst do sektorů 419-422. Po vyprodání míst přes dedikovaný odkaz je možné kupovat vstupenky také do ostatních sektorů arény ZDE, hned vedle našich sektorů je ještě dost volných míst (např. sektor 418 nebo 423), i když celá O2 arena směřuje k tomu, že bude vyprodáno. Pozor, ke vstupenkám mimo naše sektory se nedostanete ve chvíli, kdy jste přihlášení s naším kódem.

  • Další informace k Dynamo Expressu, přepravní podmínky a kompletní přehled naleznete ZDE.