20.11.2023
Redakce

Dynamo Express se vrací! Už 22. prosince spolu #ovladnemePrahu

Šestnáct let čekání je u konce! Dynamo Express se vrací! Dva dny před Vánoci vypraví klub speciální vlak na venkovní utkání proti Spartě. Už 22. prosince se tak společně pokusíme ovládnout Prahu a uskutečnit jeden z největších výjezdů v historii extraligy. Cena zpáteční jízdenky činí 500 Kč. Součástí balíčku je také tematické tričko vyrobené speciálně pro účastníky výjezdu.

Vstupenky do O2 areny

Na utkání v pražské O2 areně je potřeba si zakoupit vstupenku zvlášť. Lístky od středy 22. listopadu. Pro nákup vstupenek je nutné se přihlásit do sítě ticketportal.cz a nakupovat přes tento odkaz. Využít místa určená pro Dynamo poté můžete zadáním kódu DYNAMO, díky kterému Vám bude umožněn nákup určených míst.

Jedná se o vstupenky do kotle na stání (sektory 117-118) v ceně 340 Kč a vstupenky do horního prstence O2 areny – sektory 419-422 (sektory budou uvolňovány do prodeje postupně) v ceně 340/290/240 Kč. Na zápas není možné uplatnit dětské slevy.

Dynamo Express

Své místo v Dynamo Expressu poté můžete získat přes prodejní aplikaci enigoo, kterou znáte díky nákupu lístků na domácí zápasy. Možnost zakoupit si místo ve speciálním Dynamo Expressu bude možná v nejbližších dnech. O dostupnosti vás budeme informovat na našem webu, sociálních sítích a v aplikaci.

Počet míst ve vlaku je možné navýšit, proto prosíme fanoušky, aby si v případě zájmu objednali vstupenky co nejdříve. Dopravce následně bude schopný kapacitu navýšit. Ve vlaku bude k dispozici palubní servis, jehož součástí bude nabídka nápojů a menšího občerstvení. Cena zpáteční jízdenky činí 500 Kč.

Všichni účastníci výjezdu obdrží tematické tričko, vyrobené speciálně při příležitosti vlakového výjezdu (trička budou větších velikostí, aby si je účastníci mohli vzít přes zimní oblečení).

Odjezd do Prahy

  • Odjezd z pardubického hlavního nádraží: 15:55
  • Příjezd na stanici Praha Libeň: 17:20

Odjezd zpět do Pardubic

  • Odjezd ze stanice Praha Libeň: 21:40
  • Příjezd na Pardubice hlavní nádraží: 23:00

Uvedené časy jsou pouze orientační, účastníci zájezdu musí být u vlaku nejpozději 15 minut před plánovaným odjezdem.

Další informace:

  • jízdenky na vlak se prodávají pouze jako zpáteční
  • je možné si zakoupit pouze Dynamo Express či pouze vstupenku
  • Trička dostupná pouze ke vstupence do Dynamo Expressu, pouze v případě zbývající kapacity budou nabídnuta i dalším fanouškům

Přepravní podmínky – výňatek:

  • jakékoliv poškození vozidla a jeho součástí bude účtováno na vrub osoby, která toto poškození způsobí
  • za kouření ve vlaku účtujeme na místě pokutu 1500,-
  • v případě agresivního, či jinak nevhodného chování vylučujeme osobu/osoby z přepravy bez nároku na kompenzaci.

Kompletní přepravní podmínky jsou ZDE.

Podívejte se, jak to dříve v Dynamo Expressu vypadalo: