27.09.2022
Dominik Dubovči

Znovu doma, poprvé s Třebíčí. Získá Dynamo B cenné body?

Po vysoké prohře v pražském Edenu se svěřenci Davida Havíře musí rychle oklepat, Chance liga totiž pokračuje ve vysokém tempu a na Pardubice B už ve středu večer čeká silný soupeř z Třebíče. V Chrudimi tak vyzve svůj bývalý klub obránce Karel Nedbal.

Utkání proti Třebíči začíná na zimním stadionu v Chrudimi od 18:00 hodin a B tým Dynama něm má co napravovat. Proti Slaví totiž v pondělí podlehl 0:4 i navrátilcem Janem Kolářem v sestavě.

Domácí Sešívaní vedli již v desáté minutě 3:0 a po zbytek utkání si vývoj skóre pohlídali. Dynamo B tak poprvé v sezoně vyšlo střelecky naprázdno.

„Z naší strany to byl katastrofální vstup do utkání. V prvním střídání jeli dva slávisté na našeho gólmana, pak jsme dostali gól a pokračovalo to. V dnešním zápase jsme tahali za kratší konec, byli jsme špatní v soubojích 1 na 1, nebyli jsme důrazní a rychlostně jsme v určitých pasážích vůbec nestíhali. Zápas nám prostě vůbec nevyšel a myslím si, že jsme ani neměli šanci udělat zvrat,“ mrzelo hlavního trenéra poražených Davida Havíře.

„Pro příští utkání se z toho musíme poučit a začít od práce, kterou jsme si řekli. A taky plánem, se kterým do utkání jdeme,“ popsal Havíř odhodlání pro souboj s Třebíčí.

Předchozí sobotu přitom Dynamo doma porazilo Prostějov 4:0, Milan Klouček si připsal čisté konto a jeho tým se vyšvihl do středu tabulky.

V něm se bude chtít udržet právě ve středu večer. Po pěti zápasech má pardubické béčko šest bodů a nachází se na desátém místě s náskokem jednoho bodu před Zlínem.

Zato Horácká Slavia Třebíč je s osmi body na čtvrtém místě prvoligové tabulky.

Povede se v Chrudimi porazit nedalekého soupeře z Vysočiny?