22.08.2024
Redakce

Známe extraligový rozpis!

Dynamo zná téměř kompletní rozpis základní části Tipsport extraligy 2024/25! Obhájci Poháru Jaroslava Pouzara vstoupí do soutěže ve středu 18. září v 18 hodin domácím zápasem s Kladnem. V pěti případech ještě Pardubice neznají definitivní termín utkání, jasno bude v nejbližší době.

Už jen 26 dní zbývá do prvního utkání Tipsport extraligy 2024/25! Dynamo soutěž rozehraje na domácím ledě, ve středu 18. září od 18 hodin přivítá Kladno. Svěřenci Marka Zadiny budou v dlouhodobé části soutěže obhajovat Pohár Jaroslava Pouzara, který získali dvakrát v řadě.

První derby sezony je na programu v neděli 6. října v Hradci Králové, na domácím ledě rivala vyzveme vždy v neděli, konkrétně 24. listopadu a 23. února. Atraktivní duely se Spartou sehrajeme v enteria areně v neděli 29. září a v pátek 14. února.

Několik zápasů Dynama v základní části zatím definitivní termín nemá. Jedná se o duel 29. kola s Českými Budějovicemi, který byl plánován na 26. prosince, kdy budou Pardubičtí reprezentovat český hokej na Spengler Cupu. V termínu předchozího domácího utkání s Motorem (úterý 29. října) se zase v enteria areně koná koncert skupiny Kabát a o možné změně termínu či výměně pořadatelství se jedná.

Dále klub jedná s vedením Škody Plzeň o všech čtyřech vzájemných zápasech sezony, kde může dojít ke změně termínů či výměně pořadatelství.

Rozpis zápasů Dynama v základní části Tipsport extraligy naleznete ZDE.