28.03.2023
Redakce

Zbylé vstupenky na semifinále play off jsou ve volném prodeji

Do volného prodeje vstupenek na první dva domácí zápasy semifinále byly přidány také nevyužité rezervace na stálá místa držitelů permanentek. Všechny dostupné vstupenky jsou tak v prodeji. Dynamo se do semifinále vyřazovacích bojů probojovalo po 11ti letech. První zápas série odehraje v neděli 2.4. od 17:00. Druhé utkání je na programu o den později od 18:00.

Prodej vstupenek na domácí utkání HC Dynamo Pardubice probíhá v ONLINE SYSTÉMU ZDE. Zároveň také na pokladnách, otevírací dobu pokladen najdete ZDE. Fanoušci, kteří nedisponují celosezónními vstupenkami, si mohou kromě volných míst nyní zakoupit také ta místa, jež zůstala po permanentkářích nevyužita. V dalším kole Generali Česká pojišťovna play off Tipsport extraligy Dynamo změří síly s nejhůře postaveným týmem po základní části. Bude to tedy někdo z dvojice HC Oceláři Třinec a Mountfield HK.

Tělesně postižení spoluobčané na vozíčku mají vstup na domácí zápasy Dynama Pardubice v enteria areně zdarma, jejich jednočlenný doprovod hradí z kapacitních důvodů cenu nejnižšího vstupného, tedy 250 korun. Místa pro vozíčkáře jsou na severní tribuně nad sektory 108 a 110. Je nutné, aby se vozíčkáři vzhledem k omezené kapacitě haly nahlásili předem na help-lince enigoo info@enigoo.cz nebo na telefonním čísle 461 049 232. Při vstupu do haly se vozíčkáři musí legitimovat průkazem ZTP nebo ZTP/P.

Ceny jednotlivých vstupenek na domácí utkání semifinále play off

NÁZEVCENA ZA UTKÁNÍ
Kategorie A850 Kč
Kategorie B750 Kč
Kategorie C500 Kč
Kategorie D350 Kč
Kategorie omezená250 Kč
Stání250 Kč