02.01.2023
Redakce

Zahájí B tým nový rok výhrou? V cestě stojí Kolín

Podruhé v řadě na domácím ledě! Dynamo B vyzve ve středu 4.1. od 18:00 na chrudimském Zimním stadionu jedenáctý Kolín. Přijďte B tým podpořit v cestě za důležitými body! Na utkání se díky zvýhodněnému vstupnému dostanete za 50 Kč.

Pardubický B tým nedokázal před koncem kalendářního roku navázat na cennou výhru proti Prostějovu a nezvládl duely se Slavií a Třebíčí. V obou utkáních se Dynamu nepodařila hlavně první polovina zápasu. „Do utkání vstoupíme tak, že v první třetině uděláme tři hrubé individuální chyby a prohráváme 1:3. Je to pořád dokola, je to o přístupu hráčů," neskrýval naštvání po prohře 2:5 s Třebíčí hlavní trenér Václav Baďouček.

Před středečním utkáním pardubický B tým posílil o dva zkušené útočníky. Do kádru přibyli na měsíční hostování z druholigového Znojma Jan Hruška a Tomáš Svoboda. Dynamo B tak získává prvního a třetího nejproduktivnějšího forwarda 2. ligy, oba se letos chlubí průměrem téměř 2 bodů na zápas.

Posílený B tým narazí ve 34. kole Chance ligy na jedenáctý Kolín, se kterým má v letošní sezóně vyrovnanou bilanci, když nejprve zvládl vyrovnané utkání na domácím ledě a vyhrál 3:2. Také druhý souboj s Kolínem přinesl vyrovnanou bitvu, tentokrát však se šťastným koncem pro soupeře, který ve třetí třetině rozhodl o výhře 2:1.

„Ve hře je ještě hodně bodů, určitě nic nebalíme. Chceme jít zápas od zápasu, každý bodík je pro nás důležitý,“ řekl před následujícími zápasy brankář Milan Klouček. Přijďte B tým podpořit! Standardní vstupné je dostupné za 100 Kč na stání a 120 Kč na sezení. Proti Kolínu však budou lístky jednotně za 50 korun. Vstupenky naleznete také ONLINE ZDE.

Bezpečnostní opatření:

Utkání s Kolínem bylo policií vyhodnoceno jako rizikové. Prosíme fanoušky, aby na zápas přišli s dostatečným časovým předstihem, a to z důvodu kontrol ze strany pořadatelské služby. Na zimní stadion je zákaz vnášení pyrotechniky a nedovolených předmětů, zbraní.

Pro fanoušky hostí je na zimním stadionu vyhrazen samostatný sektor, vstup do sektoru včetně nákupu vstupenek bude probíhat samostatným vstupem ze strany od VIP parkoviště.