15.09.2022
Redakce

Začalo Bruslení s Dynamáčkem. Jsme rádi, že můžeme vychovávat další talenty, říká Moučka

V pondělí 12.9.2022 odstartoval za velké účasti další ročník Bruslení s Dynamáčkem, který od letošní sezóny nese nové jméno. Tréninky, během kterých můžete své děti přihlásit na Bruslení s Dynamáčkem probíhají každé pondělí a středu od 18.00 do 19.00 hodin.

„Přišlo nám přes 90 dětí, což je super počet a jsme rádi, že můžeme vychovávat další hokejové talenty. První týden je v kurzu bruslení pro hráče i rodiče zkušební. Kluci si to vyzkouší a jsou s nimi na ledě i rodiče. Od příštího týdne již klasicky rozdělíme děti do skupin a začneme s prvními hokejovými kroky pod vedením trenérů," popsal začátek bruslení sekretář mládeže Patrik Moučka.

Inspirací mohou být dětem také hráči pardubického A týmu. Prvního tréninku se účastnili brankáři extraligového Dynama Dominik Frodl a Roman Will. „Na tréninky budou pravidelně docházet hráči A-týmu a mládeže, abychom klukům ukázali, kam se mohou v hokejové kariéře posunout," přiblížil Moučka.

Chcete, aby vaše děti uměly bruslit? Přihlaste je na Bruslení s Dynamáčkem s extraligovými hokejisty Dynama Pardubice! Vedou jej profesionální trenéři a účastní se jich i hráči extraligového týmu. Bruslení s Dynamáčkem je určeno dětem od čtyř do sedmi let.

Bližší informace naleznete zde.