07.03.2024
Redakce

Začala druhá fáze prodeje vstupenek na čtvrtfinále play off!

Dynamo zahájí čtvrtfinálovou sérii play off domácím dvojutkáním v pátek 15. a v sobotu 16. března. V pátek 8. března v 9:00 začala druhá fáze prodeje vstupenek na oba zápasy. Nakupovat vstupenky mohou v této fázi uživatelé účtu Dynamo ID v rámci aplikace HC Dynamo. Druhá fáze končí v pondělí 11. března v 9:00 nebo vyprodáním vstupenek. Pokud nebude zaplněna celá kapacita, začne v pondělí 11. března v 11:00 volný prodej zbývajících vstupenek.

Dynamo zakončilo základní část Tipsport extraligy na prvním místě. Už delší dobu tak má jistotu, že v play off bude sérii začínat vždy na domácím ledě. Termíny vyřazovacích bojů už jsou známy. První dva zápasy čtvrtfinále odehrají pardubičtí v enteria areně, a to v pátek 15. března a v sobotu 16. března se soupeřem, který vzejde z předkola play off.

Druhá fáze prodeje vstupenek na první dva čtvrtfinálové zápasy začíná v pátek 8. března v 9:00. Během ní si vstupenky na první zápasy vyřazovacích bojů koupí uživatelé aplikace HC Dynamo, kteří mají své Dynamo ID. Dynamo ID je unikátní nástroj, díky kterému je v aplikaci možné nakupovat vstupenky. Druhá fáze prodeje potrvá do 11. března do 9:00 nebo do vyprodání vstupenek.

Při jednom nákupu je možné pořídit dvě vstupenky. Se stejným účtem Dynamo ID je možné nákup opakovat a pořídit v další transakci další dvě vstupenky.

V aplikaci jsou možné dvě varianty nákupu vstupenek:

  1. Rychlý nákup - aplikace vybere vstupenky za vás, v takovém případě se platí kredity a je nutné mít na svém účtu nahrané peníze
  2. Vlastní výběr - místa v aréně si vybíráte sami, v tomto případě můžete zaplatit kredity, ale i platební kartou. Není tak bezpodmínečně nutné mít v aplikaci peníze předem nahrané

Vozíčkáři, kteří neměli sezonní vstupenku, mají možnost zakoupit vstupenky na play off také od 8. března 9:00 skrz účet Dynamo ID v aplikaci HC Dynamo. Jednotná cena pro vozíčkáře na první dva zápasy play off je stanovena na 200 Kč.

S ohledem na počty prodaných permanentek a založených Dynamo ID účtů nemusí být při nákupu vstupenek úspěšní všichni uživatelé účtu Dynamo ID!

Poslední fáze prodeje vstupenek proběhne volně přes prodejní systém Enigoo na našem webu od 11. března 11:00. Vzhledem k velkému počtu permanentkářů i uživatelů aplikace HC Dynamo je možné, že vstupenky budou vyprodány dříve.

Registrace nového účtu Dynamo ID nyní není možná, a to až do konce sezony.

Ceny vstupenek na první dvě čtvrtfinálová utkání Play off Tipsport extraligy ledního hokeje

Kategorie A

Kategorie B

Kategorie C

Kategorie D

Kategorie omezená

Stání

Dynamo ID a volný prodej

750

650

550

450

300

300