08.11.2023
Redakce

Vyvrcholení oslav stého výročí už v sobotu! Co vše přinese Souboj legend?

Už v sobotu 11. listopadu vyvrcholí rok trvající oslavy stého výročí založení klubu. Na pardubický led se v rámci Souboje legend vrátí významné osobnosti historie Dynama i českého hokeje. Přečtěte si, co všechno sobotní odpoledne přinese!

13:00 Autogramiáda

Hodinu po poledni se otevřou brány enteria areny a ve stejný čas začne také autogramiáda účastníků Souboje legend. Podepíší se vám hráči i trenéři obou týmů, dostanete tak jedinečnou možnost získat autogramy největších legend historie pardubického hokeje a významných osobností českého hokeje. Na sobotní autogramiádu jsou připraveny speciální podpisové kartičky s motivy Souboje legend. Z kapacitních důvodů nebude možné nechat si podepisovat jiné artefakty, hráči i trenéři rozdají autogramy pouze na připravené podpisové karty.

Pro fanoušky, kteří půjdou na autogramiádu, bude vyhrazen zvláštní vchod do enteria areny. Fanoušci, kteří se nebudou chtít autogramiády zúčastnit, budou mít jiný vchod.

Autogramiáda skončí přesně ve 14:00! Z důvodu přípravy hráčů na zápas nemůže být prodloužena, pokud chcete mít jistotu podpisů legend pardubického i českého hokeje, přijďte prosím včas.

14:00 Souboj osobností

S koncem autogramiády začne program ve velké hale enteria areny. Ještě před samotným Soubojem legend se v rámci předzápasu můžete těšit na Souboj osobností. Ten obstará hokejový tým HC Olymp, Dynamo budou zastupovat osobnosti veřejného života Pardubic – herci z Východočeského divadla, zástupci města a partnerů.

Za Olymp nastoupí – Martin Dejdar, Aleš Valenta, Horst Siegl, Vladimír Šmicer, Miloš Knor, Pavel Nečas, Matěj Dejdar, Pavel Poulíček, Matyáš Hložek a další

Za Dynamo nastoupí – Josef Pejchal, Ladislav Špiner, Štěpán Pospíšil, Martin Mejzlík, Tomáš Lněnička a další

15:00 Souboj legend

Hlavní událost celé akce odstartuje ve tři hodiny odpoledne. Nejprve dojde k první významné události Dynastie Dynamo spojené s historii našeho klubu. Buďte na svých místech včas, abyste o předem avizované překvapení nepřišli. Následně se proti sobě postaví legendy pardubického a českého hokeje. Na ledě budou k vidění několikanásobní mistři ligy, světoví šampioni, olympijští vítězové i držitelé slavného Stanley Cupu. Zápas budou doprovázet prvky připomínající slavnou historii stoletého Dynama. Utkání se bude hrát na 3x15 minut a v přímém přenosu ho bude vysílat O2 TV Sport. Přestávkový program obstarají dovednostní soutěže, tzv. skill games, do kterých se zapojí vybraní hráči obou týmů.

Speciální dresy

Hráči Dynama nastoupí do Souboje legend ve speciálních dresech, které můžete získat právě Vy! Ihned po skončení utkání totiž začne oficiální aukce hraných dresů ze Souboje legend, získat tak můžete naprosto jedinečný a cenný artefakt.

Předpokládané sestavy Souboje legend:

Dynamo

Gólmani: Tomáš Rolinek, Dušan Salfický

Obránci: Dominik Hašek, Aleš Píša, Andrej Novotný, Jiří Malinský, Petr Jančařík, František Musil, Petr Čáslava

Útočníci: Milan Hejduk, Jan Kolář, Petr Koukal, Petr Průcha, Petr Sýkora, Tomáš Divíšek, Radovan Somík, Richard Král, Michal Mikeska, Evžen Musil

Trenéři: Vladimír Martinec, Jiří Novák, Bohuslav Šťastný, Josef Paleček

Reprezentace

Gólmani: Michal Neuvirth, Marek Pinc

Obránci: Michal Barinka, Bedřich Ščerban, Ondřej Němec, Filip Novák, Karel Pilař, Rostislav Klesla

Útočníci: Zbyněk Irgl, Petr Ton, Tomáš Vlasák, Josef Marha, Jiří Zelenka, Jaroslav Kudrna, Zdeněk Blatný, Václav Varaďa, Jiří Tlustý

Trenéři: Jan Gusta Havel, Jaroslav Pouzar, Milan Nový

Kolekce Souboj legend ve FanShopu

K Souboji legend vznikla speciální minikolekce v našem FanShopu. Objednat si můžete například tričko ve stylu dresu Souboje legend a další produkty. Minikolekci k Souboji legend naleznete ZDE.

Podívejte se, jak na Souboj legend trénovali Tomáš Rolinek s Petrem Čáslavou:

Informace k utkání

Právě na Souboji legend bude mít premiéru nový caterer Dynama – Catering Melodie. Přinese úpravu sortimentu, možnost placení kartou ve všech stáncích nebo vratné kelímky s motivy Dynama. Postupem času budou vznikat speciální edice motivů vratných kelímků v designu pardubického klubu.

Brány enteria areny se otevřou ve 13:00.

K parkování můžete využít uvolněná místa na parkovišti E. Zakoupit si je můžete do sobotních 9:00 ZDE. K dispozici je pouze omezený počet míst. Parkování pro vozíčkáře přímo v areálu enteria areny je v současné době možné s kapacitou 6 parkovacích míst.

Kurzy Betano

Sázková kancelář Betano vypsala na Souboj legend speciální kurzy. Veškeré sázkové příležitosti naleznete ZDE.