22.06.2023
Redakce

Výstavu unikátních fotek z historie Dynama nyní naleznete před budovou hlavního nádraží

Před budovou pardubického hlavního nádraží nyní naleznete dvacet historických fotek, jako ochutnávku unikátní výstavy, která probíhá na Zámku Pardubice až do začátku října. Naleznete na ní vzácné artefakty, jako například prsteny pro vítěze Stanley Cupu, nebo Vezinovu trofej pro nejlepšího brankáře NHL.

Zpříjemnit letní dny si nyní můžete přímo před budovou hlavního nádraží v Pardubicích! Naleznete zde výstavu dvaceti historických fotek, na kterých nechybí oslavy pardubických titulů, největší historické momenty, i nedávné úspěchy. Na další artefakty provázané audiovizuálními prvky se můžete přijít podívat na pardubickém Zámek, kde probíhá kompletní výstava až do 1. října 2023.

Návštěvníci výstavy se mohou těšit například na prsteny pro vítěze Stanley Cupu, nebo Vezinovu trofej pro nejlepšího brankáře NHL. Díky virtuální realitě si navíc budou moci návštěvníci vyzkoušet, jaké to je stát během zápasu na střídačce Dynama. Fanoušek tak bude mít možnost zažít zápasové emoce očima hráčů a trenérů.