27.04.2023
Redakce

Výstava historických fotek Dynama v Tyršových sadech zpříjemní letní dny

V Tyršových sadech nyní naleznete dvacet fotografií ze stoleté historie pardubické hokeje. Největší úspěchy a historické momenty Dynama zachycuje v parku nedaleko enteria areny speciální a pro návštěvníky bezplatná expozice. Další zajímavé artefakty, jako například prsten pro vítěze Stanley Cupu, si můžete přijít prohlédnout na pardubický Zámek, kde probíhá výstava ke sto letům Dynama až do 1. října 2023.

Výstava ke sto letům pardubického hokeje na pardubickém Zámku trvá až do začátku října, nyní však máte možnost prohlédnout si dvacet historických fotek přímo v parku Tyršovy sady. Ochutnávku unikátní výstavy naleznete hned na začátku parku, poblíž Galerie Café park restaurant.

Návštěvníci výstavy na Zámku se pak mohou těšit na vzácné artefakty, jako například prsteny pro vítěze Stanley Cupu, nebo Vezinovu trofej pro nejlepšího brankáře NHL. Celá výstava je navíc provázána audiovizuálními prvky. Díky virtuální realitě si budou moci návštěvníci vyzkoušet, jaké to je stát během zápasu na střídačce Dynama. Fanoušek tak bude mít možnost zažít zápasové emoce očima hráčů a trenérů. Unikátní výstava na Zámku Pardubice poběží až do 1. října 2023.