04.09.2023
Redakce

Vstupenky na zápasy béčka v Chance lize v prodeji!

Letní prázdniny jsou u konce a s příchodem září se blíží také začátek dvou nejvyšších českých hokejových soutěží. Dynamo B už ve středu 13. září zahájí v Prostějově nový ročník Chance ligy, v sobotu 16. září se poprvé představí na domácím ledě v Chrudimi. Vstupenky na všechny domácí zápasy v základní části jsou už nyní v prodeji!

Dynamo B se připravuje na svou druhou sezonu v prvoligové společnosti. V loňském roce se rezervě nepodařil začátek soutěže a dlouho se pohybovala na chvostu tabulky. V rozhodující fázi sezony ale přišel zlom a béčko se nakonec v Chance lize dokázalo udržet. Do nové sezony půjde B-tým posílen, klub angažoval brankáře Davida Honzíka a Tomáše Vomáčku, obránce Marka Voženílka a útočníky Lukáše Žálčíka, Dominika Hrníčka a Josefa Mikysku.

Také díky novým posilám a poctivé letní přípravě béčko před sezonou ukázalo svou kvalitu. Dosud odehrálo šest přípravných zápasů a kromě porážky od extraligového áčka všechny ostatní vyhrálo. Svěřenci Richarda Krále ovládli také Letní hokejové hry 2023 hrané v enteria areně. Nyní už pomalu vyhlíží ostrý start soutěže.

První kolo Chance ligy 2023/24 odehraje Dynamo B ve středu 13. září na ledě Prostějova, v sobotu 16. září potom na chrudimském ledě přivítá v prvním domácím utkání Třebíč. Vstupenky na všechny domácí zápasy základní části jsou už nyní v prodeji, zakoupit je můžete ONLINE ZDE.

Vstupenky budou v prodeji také na pokladnách chrudimského zimního stadionu, a to vždy v den utkání, prodej bude začínat hodinu před začátkem zápasu.

Přijďte podpořit béčko v druhé prvoligové sezoně!

Ceny vstupenek na utkání Chance ligy 2023/24

NÁZEVCENA ZA UTKÁNÍ
Stání80 Kč
Sezení100 Kč

Rozmístění sektorů v ZS v Chrudimi