13.09.2024
Redakce

Vstupenky na kompletní základní část Maxa ligy v prodeji

Fanoušci Dynama mohou od dnešního dne zakoupit vstupenky na všechny domácí zápasy B-týmu v základní části Maxa ligy 2024/25. Ceny vstupenek zůstávají stejné jako v minulé sezoně. Mění se časy sobotních domácích zápasů, které budou nyní začínat v 17:00, ve všední dny potom tradičně v 18:00.

B-tým Dynama Pardubice zahájí už v sobotu 14. září v Moravských Budějovicích proti Třebíči svou třetí sezonu ve druhé nejvyšší soutěži, která nově nese název Maxa liga. Pardubická rezerva v základní části odehraje 26 domácích zápasů a vstupenky na všechna klání jsou už nyní v prodeji.

Změnou oproti předchozím dvěma sezonám jsou časy začátků sobotních domácích zápasů. Dynamo B bude na zimním stadionu v Chrudimi začínat sobotní zápasy v 17:00. Utkání ve všedních dnech, tedy v pondělí nebo ve středu, budou mít úvodní buly v 18:00.

První domácí zápas sezony sehraje B-tým ve středu 18. září v 18 hodin, kdy vyzve Vsetín.

Vstupenky jsou v prodeji ONLINE ZDE. Pokladny na ZS v Chrudimi otevírají v den utkání hodinu před úvodním buly.

V případě zakoupení vstupenky na sezení je nutné dodržet k sezení konkrétní místo vyznačené na vstupence.

Děti do výšky 120 cm nemusí platit vstupné na zápasy, ovšem bez nároku na vlastní sedadlo.

Vozíčkáři mají vstup na domácí zápasy Dynama Pardubice B zdarma, stejně jako jejich jednočlenný doprovod. Místa pro vozíčkáře jsou na západní straně stadionu (za hlavním vstupem). Celková kapacita pro vozíčkáře činí 6 míst. Je nutné, aby se vozíčkáři vzhledem k omezené kapacitě nahlásili předem na e-mailu na vaclav.badoucek@hcdynamo.cz.

Ceny vstupenek na utkání Maxa ligy 2024/25

NÁZEV CENA ZA UTKÁNÍ
Stání 80 Kč
Sezení 100 Kč

Rozmístění sektorů v ZS v Chrudimi