05.12.2022
Redakce

Vstupenky na film Navždy za Dynamo v prodeji!

V rámci jubilejní sté sezóny Dynama si klub připravil bohatý doprovodný program. Součástí oslav je také film Navždy za Dynamo. „Je to unikátní příležitost dostat se prostřednictvím tohoto filmu na místa, kam se jinak fanoušek nemá šanci podívat," říká k filmu marketingový manažer klubu Daniel Ulrich. Lístky na promítání jsou právě v prodeji!

U příležitosti oslav 100 let pardubického hokeje natočilo Dynamo Pardubice ve spolupráci s Bez frází unikátní dokumentární film o tom, co hokej pro Pardubice jako město znamená. Vše reflektuje pomocí příběhů lidí, kteří sice žijí naprosto rozdílné životy, ale ty se vždy střetnou na hokejovém stadionu během domácích utkání pardubického Dynama. Všechny přitom spojuje jediné – absolutní vášeň pro Dynamo.

Masér a kustod A-týmu Martin Mandys, bývalý kapitán a dnes funkcionář Tomáš Rolinek, legenda klubu Bohuslav Šťastný, bývalý gólman a dnes sportovní ředitel Dušan Salfický, oddaná dlouholetá fanynka Hana Sejkorová a mladičký Dušan Herčík, který si připisuje v mládežnických výběrech první góly a starty. Šest životních příběhů, které mapují události především sezony 2021/22, kterou poznamenala nejen pandemie koronaviru, ale i nečekaně brzký konec Dynama v extraligovém play-off.

„Je to unikátní příležitost dostat se prostřednictvím tohoto filmu na místa, kam se jinak fanoušek nemá šanci podívat. Získáte unikátní vhled do fungování klubu a do toho, co Dynamo znamená pro všechny jeho fanoušky, ale i pro lidi, kteří pracují v organizaci,“ uvedl k filmu marketingový manažer Daniel Ulrich.

Fanoušci budou mít možnost vychutnat si zážitek z projekce filmu na velkém plátně přímo v enteria areně. Ta nabídne 17. ledna hned dvojí promítání. Jedno od 17:00 a druhé od 20:00. Vstupenky jsou k dostání ZDE.