05.04.2023
Redakce

Všechny zbývající vstupenky na páté semifinále jsou v prodeji

Do volného prodeje byly uvolněny všechny zbývající vstupenky na pátý semifinálový duel s Třincem, který vypukne v enteria areně v pondělí 10. dubna v 17:00.

Prodej vstupenek na domácí utkání HC Dynamo Pardubice probíhá v online systému ZDE. Zároveň také na pokladnách, otevírací dobu pokladen najdete ZDE.

Do volného prodeje byly také uvolněny vstupenky na VIP terasu, a to za cenu 850 Kč. K dispozici bude samostatný bar a občerstvení, není v ceně vstupenky. Vstup do haly bude probíhat hlavním vstupem do enteria areny průchodem přes turnikety, stejně jako při nákupu běžných vstupenek, a následně po schodišti jako do sektoru 408/409.

Tělesně postižení spoluobčané na vozíčku mají vstup na domácí zápasy Dynama Pardubice v enteria areně zdarma, jejich jednočlenný doprovod hradí z kapacitních důvodů cenu nejnižšího vstupného, tedy 250 korun. Místa pro vozíčkáře jsou na severní tribuně nad sektory 108 a 110. Je nutné, aby se vozíčkáři vzhledem k omezené kapacitě haly nahlásili předem na help-lince enigoo info@enigoo.cz nebo na telefonním čísle 461 049 232. Při vstupu do haly se vozíčkáři musí legitimovat průkazem ZTP nebo ZTP/P.

Každé play off má své hrdiny!