04.12.2022
Redakce

Věřili jsme, že ještě vyrovnáme, smutní dorostenec Rolinek

Pardubičtí dorostenci odehráli v sobotu další nadstavbový zápas, kdy proti pražské Slavii přišli o bodový zisk až gólem 58 vteřin před koncem třetí třetiny. „Byla to chyba dostat gól takto ke konci zápasu," zlobil se těsně po utkání Tomáš Rolinek.

Pardubice proti pražské Slavii dokonce vedly, po dvou vydařených třetinách však v té závěrečné přišel obrat soupeře. „Na zápas jsme se velmi těšili, první třetina byla velmi dobrá, Slavia byla hlavně bruslařsky výborná. Druhá třetina byla z naší strany už horší, do třetí jsme nastoupili od začátku špatně, hned za 13 vteřin dostali gól a dál pokračovali špatně. Věřili jsme, že dáme ještě gól, ale nedali jsme a bohužel jsme na konci sami inkasovali Klukům jsem říkal, že to vyrovnáme, ale bohužel to nevyšlo," povzdychl si po utkání Tomáš Rolinek.

Na začátku druhé třetiny právě Tomáš Rolinek poslal Dynamo do vedení. „Jel jsem k brankovišti a Dominik Kučera dal bekhendem zadovku a odrazilo se mi to od nohy do brány. Byl to můj první gól, byl jsem velmi šťastný a zvedlo mi to sebevědomí. Byl to důležitý gól," popisuje svoji branku pardubický útočník.

Už to vypadalo, že zápas půjde do prodloužení, ale Slavia dala před koncem zápasu gól a odvezla si tak tři body. „Byla to chyba dostat gól takto ke konci. Chtěli jsme jít aspoň do prodloužení a získat dva body a nebo alespoň jeden. Věřili jsme, že to srovnáme, ale nevyšlo to."

Další zápas čeká dorostence ve čtvrtek, kdy přijede Liberec a Pardubice budou chtít určitě brát všechny tři body. „Bude to těžký soupeř, vždycky jsme s ním prohráli, ale tentokrát to prolomíme a porazíme je. Od pondělka začneme opět makat a musíme se jak fyzicky tak psychicky připravit na Liberec. Věříme, že je porazíme," říká k dalšímu utkání nadstavbové části Tomáš Rolinek.