22.08.2022
Redakce

Ve středu se v Chrudimi uskuteční autogramiáda vybraných hráčů B-týmu!

Fanoušci Dynama se mohou těšit na další klubovou akci. Ve středu 24. srpna se před chrudimským zimním stadionem uskuteční autogramiáda hráčů Tomáše Kauta, Michala Pochobradského a sportovního manažera Tomáše Rolinka. Přímo na místě navíc bude možný nákup permic na zápasy Dynama B.

Akce před domácím stánkem Dynama B, tedy před zimním stadionem v Chrudimi, začne ve středu 24. srpna v 16:30. Fanoušci se mohou potkat s hráči "B" týmu Michalem Pochobradským, Tomášem Kautem a sportovním manažerem pardubického "béčka", Tomášem Rolinkem. Příznivci si mohou nechat podepsat kartičky i jakékoliv klubové artefakty, popřípadě se nechat s aktéry vyfotit.

Během akce bude rovněž možné pořídit si permanentku na zápasy Dynama B v příštím ročníku Chance ligy. K zakoupené permici dostane každý fanoušek jako dárek knihu Zpátky do sedla. Přímo na místě bude také stánek s prodejem klubového merchandisingu.

Autogramiáda potrvá přibližně do 18. hodiny, přijďte se potkat s hráči a manažerem Dynama B a užít si společné odpoledne!