12.05.2023
Redakce

Ve čtvrtek se uskutečnil seminář pro rodiče mladých hokejistů Dynama

Ve čtvrtek 11. května se v Aule Univerzity Pardubice uskutečnil seminář pro rodiče hokejistů mládeže Dynama. Přednášky na téma „Jak rozvíjet talent?“ se zúčastnilo 120 posluchačů. Dozvěděli se nové poznatky ze sportovní psychologie a způsoby, jak rozvíjet talent svých dětí.

V Aule Univerzity Pardubice se ve čtvrtek v podvečer sešlo 120 posluchačů, kteří absolvovali seminář zaměřený na sportovní psychologii u dětí v souvislosti nejen s jejich hokejovým vývojem. Seminář si pro rodiče připravila společnost Sport Lead, se kterou Dynamo navázalo spolupráci a pod jejíž vedením se v oblasti sportovní psychologie vzdělávají trenéři mládeže.

Rodičům v univerzitní budově přednášeli specialisté v oboru, kteří navíc mají zkušenosti ze sportovního prostředí. Prezentaci si připravili bývalý trenér hokejové reprezentace se zkušenostmi ze zahraničí Jan Procházka, sportovní psycholožka Kateřina Vejvodová a bývalá reprezentantka v basketbale Kateřina Mahlerová.

Posluchači se během semináře dozvěděli jak lépe chápat osobnost, potenciál, silné stránky, motivy chování dětí, a také čemu se při rozvoji talentu vyvarovat.

Děkujeme všem rodičům, že si našli čas a dorazili na zajímavý seminář.

Fotogalerie