10.11.2022
Redakce

V úterý se uskuteční slavnostní zahájení prodeje knihy Dynamo Bez frází, i s autogramiádou legend

V úterý 15. listopadu od 17 hodin se v nákupním centru Grand uskuteční slavnostní zahájení prodeje knihy Dynamo Bez frází. Těšit se můžete na autogramiádu legend, jejichž příběhy jsou obsahem knihy. Na akci bude rovněž přítomný esportový tým Dynamo Eclot.

Kniha Dynamo Bez frází přináší unikátní pohled do historie a zákulisí pardubického hokeje. 16 klubových osobností vypráví svůj životní příběh spojený s Dynamem. Jejich slova, jejich vzpomínky, jejich život a jejich inspirace vytváří unikátní obraz fenoménu Dynamo.

Své podpisy vám rozdají Bohuslav Šťastný, Tomáš Rolinek, Vladimír Martinec, Petr Sýkora, Jiří Novák, Josef Paleček, Jan Kolář, Evžen Musil a Libor Hovorka.

Na úterní akci bude rovněž přítomný esportový tým Dynamo Eclot. V prostoru vstupu do multikina CineStar budou mít fanoušci za doprovodu profesionálních hráčů možnost vyzkoušet si hru NHL na konzoli PlayStation 5.

Kniha, která je výsledkem spolupráce Dynama s projektem Bez frází, je již nyní v předprodeji v klubovém fanshopu on-line ZDE, nebo na e-shopu Bez frází ZDE.