06.08.2023
Redakce

V pondělí začal volný prodej zvýhodněných balíčků vstupenek na Ligu mistrů!

V pondělí 7. srpna v 18:00 začal volný prodej vstupenek na utkání Ligy mistrů! Fanoušci mohou nakupovat zvýhodněné balíčky vstupenek na všechny tři zápasy, jeden zápas můžete díky balíčku navštívit zdarma. Dynamo se v prestižní Lize mistrů představí poprvé od roku 2016, účast si vybojovalo prvenstvím v základní části extraligy v minulé sezoně.

Poprvé od sezony 2016/17 se Dynamo probojovalo do Ligy mistrů. Evropská klubová soutěž od té doby ušla kus cesty a nabrala na kvalitě i prestiži. Svěřenci Václava Varadi v rámci utkání základní části v enteria areně přivítají Ilves Tampere (FIN), Stavanger Oilers (NOR) a ERC Ingolstadt (GER).

Druhá vlna prodeje vstupenek na utkání základní části Ligy mistrů odstartovala pro všechny fanoušky v pondělí 7. srpna. V této fázi jsou v prodeji pouze balíčky na všechna tři utkání, a to na sedadla, která permanentkáři v první vlně prodeje neobsadili ani na jeden zápas. V rámci nákupu balíčků není možné kombinovat různá místa v areně na různé zápasy. Sedadlo zůstane stejné pro všechna tři utkání základní části. Cena balíčku je i v tomto případě zvýhodněná, fanoušci zaplatí hodnotu vstupenek dvou zápasů. V praxi tak nákup balíčku přinese vstupenku na jeden zápas zdarma. Ve druhé vlně prodeje vstupenek není možné kupovat vstupenky na jednotlivé zápasy. Druhá fáze prodeje vstupenek na zápasy základní části Ligy mistrů skončí v pondělí 14. srpna v 8:59. Třetí a poslední vlna prodeje pak začne v pondělí 14. srpna v 9:00.

Prodej probíhá v systému on-line ZDE.

Ceny balíčků na všechna tři utkání základní části Ligy mistrů 2023

NÁZEV

CENA VSTUPENKY

Kategorie A (zelená)

700 Kč

Kategorie B (žlutá)

640 Kč

Kategorie C (červená)

580 Kč

Kategorie D (modrá)

500 Kč

Kategorie omezená (fialová)

400 Kč

Stání (šedá)

400 Kč


Rozmístění sektorů v enteria areně

Rozmístění sektorů v aréně