13.08.2023
Redakce

V pondělí startuje prodej jednotlivých vstupenek na Ligu mistrů

V pondělí 14. srpna od 9:00 se spustí třetí a poslední vlna prodeje vstupenek na domácí zápasy Dynama v Lize mistrů. Vedle jednotlivých lístků budou i nadále k dispozici výhodné balíčky na všechna tři utkání v enteria areně. Pardubice se v prestižní evropské soutěži představí poprvé od roku 2016, účast si vybojovaly prvenstvím v základní části extraligy v minulé sezoně.

Dynamo si po sedmi letech znovu zahraje Ligu mistrů. Evropská klubová soutěž od té doby ušla kus cesty a nabrala na kvalitě i prestiži. Svěřenci Václava Varadi v rámci utkání základní části v enteria areně přivítají Ilves Tampere (FIN), Stavanger Oilers (NOR) a ERC Ingolstadt (GER), zatímco venku je čekají duely proti týmům Skelleftea AIK (SWE), HC Servette Ženeva (SWI) a Belfast Giants (GBR).

Ve třetí vlně prodeje bude možné zakoupit vstupenky na jednotlivá utkání v enteria areně. Vedle toho bude nadále probíhat prodej balíčků na domácí zápasy v rámci skupinové fáze, ale pouze na místa, která jsou stále volná pro všechna tři utkání.

Prodej probíhá v online systému ZDE. Otevírací dobu pokladen v enteria areně naleznete ZDE.