03.09.2020
Redakce

V pátek 4. září oslavíme společně 20 let Pardubického kraje v Pardubicích

Předposlední zastávka letního festivalu na oslavu 20 let Pardubického kraje zavítá v tomto týdnu konečně do Pardubic. Dojde na ni v pátek 4. září odpoledne a za hokejové Dynamo dorazí zajímavá mezinárodní letka. Na koho se můžete nejen při odpolední autogramiádě těšit?

Pokud bychom si chvíli hráli na Československo, tak na Perštýnské náměstí dorazí všichni hráči A-týmu s mezinárodním pasem. Fanoušci se tak mohou těšit na obránce Rhetta Hollanda se Stěpanem Zacharčukem a útočníka Valentina Claireauxa. Jako tlumočník možná bude působit gólman Pavel Kantor, chybět nebudou ani legendární Vladimír Martinec a trenér áčka Milan Razým.


Celá akce s bohatým doprovodným programem sice začíná už ve 13:00, samotní hráči ale dorazí až před autogramiádou. Ta je na programu ve 17:30, kromě podpisů samozřejmě dojde i na populární selfíčka nebo krátký pokec. Celé odpoledne pak bude na místě naše nová střelnice nebo fanshop.

Kromě hokejového programu se můžete těšit také na hudební. Mezi hlavní lákadla patří David Deyl a Monika Absolonová, více informací o celé akci se dozvíte na oficiálních stránkách pardubického kraje zde.