05.08.2023
Redakce

V neděli 6. srpna končí první vlna prodeje vstupenek na Ligu mistrů!

Už dnes končí první vlna prodeje vstupenek na hokejovou Ligu mistrů. Permanentkáři tak mají poslední možnost zakoupit si balíček vstupenek na všechny domácí zápasy Ligy mistrů či vstupenky na zápasy jednotlivě a to přesně na své rezervované místo! V pondělí 7. srpna od 18:00 pak odstartuje druhá vlna prodeje, ve které budou v prodeji balíčky na všechna tři utkání.

První vlna prodeje spěje ke konci! Už pouze do neděle 6. srpna do 23:59 si mohou permanentkáři, kteří si svou permici zakoupili do 13.7., v první vlně zakoupit balíček vstupenek na všechny domácí zápasy Ligy mistrů či vstupenky na zápasy jednotlivě. Balíček či vstupenku mohou zakoupit pouze na sedadlo, na které vlastní permici. V případě nákupu balíčku vstupenek na všechna tři utkání, zaplatí fanoušci hodnotu vstupenek za dva zápasy. V praxi tak nákup balíčku přinese vstupenku na jeden zápas zdarma. Permanentkáři, kteří si budou kupovat jednotlivé vstupenky na konkrétní zápasy, mají na vstupenku 20% slevu. Při nákupu balíčku i jednotlivých vstupenek musí všichni permanentkáři zadat ID ze svého voucheru, aby si odemkli své místo a případnou slevu.

Prodej probíhá na pokladnách enteria areny i v systému on-line ZDE.

Druhá vlna prodeje vstupenek na utkání základní části Ligy mistrů odstartuje pro všechny fanoušky v pondělí 7. srpna od 18:00. V této fázi budou v prodeji pouze balíčky na všechna tři utkání, a to na sedadla, která permanentkáři v první vlně prodeje neobsadili ani na jeden zápas. V rámci nákupu balíčků nebude možné kombinovat různá místa v areně na různé zápasy. Sedadlo zůstane stejné pro všechna tři utkání základní části. Cena balíčku je i v tomto případě zvýhodněná, fanoušci zaplatí hodnotu vstupenek dvou zápasů. V praxi tak nákup balíčku přinese vstupenku na jeden zápas zdarma. Ve druhé vlně prodeje vstupenek nebude možné kupovat vstupenky na jednotlivé zápasy. Druhá fáze prodeje vstupenek na zápasy základní části Ligy mistrů skončí v pondělí 14. srpna v 8:59. Třetí a poslední vlna prodeje pak začne v pondělí 14. srpna v 9:00.

Ceny balíčků na všechna tři utkání základní části Ligy mistrů 2023

NÁZEV

CENA VSTUPENKY

Kategorie A (zelená)

700 Kč

Kategorie B (žlutá)

640 Kč

Kategorie C (červená)

580 Kč

Kategorie D (modrá)

500 Kč

Kategorie omezená (fialová)

400 Kč

Stání (šedá)

400 Kč


Ceny jednotlivých vstupenek na utkání základní části Ligy mistrů 2023 se slevou 20 %

NÁZEV

CENA VSTUPENKY

Kategorie A (zelená)

280 Kč

Kategorie B (žlutá)

256 Kč

Kategorie C (červená)

232 Kč

Kategorie D (modrá)

200 Kč

Kategorie omezená (fialová)

160 Kč

Stání (šedá)

160 Kč

Uvedené ceny platí pro majitele permanentek na extraligovou sezony 2023/2024. Ceny jsou platné pouze do 6. 8. 2023 23:59.

Ceny jednotlivých vstupenek na utkání základní části Ligy mistrů 2023 bez slevy

NÁZEV

CENA VSTUPENKY

Kategorie A (zelená)

350 Kč

Kategorie B (žlutá)

320 Kč

Kategorie C (červená)

290 Kč

Kategorie D (modrá)

250 Kč

Kategorie omezená (fialová)

200 Kč

Stání (šedá)

200 Kč

Rozmístění sektorů v enteria areně

Rozmístění sektorů v aréně