včera
Redakce

Tradiční souboj s béčkem i dva zahraniční soupeři. S kým se Dynamo utká v přípravě?

Hokejová sezona 2024/25 se pomalu blíží a A-tým Dynama zná harmonogram přípravných zápasů. Svěřenci Marka Zadiny budou v tradičním klání v Chrudimi potřetí čelit B-týmu. Následně se Pardubáci utkají v České Třebové se Žilinou a německém městě Bad Tölz s týmem Red Bull Mnichov.

Potřetí v řadě se fanoušci Dynama mohou těšit na vzájemný souboj béčka s áčkem. Na zimním stadionu v Chrudimi se utkají ve čtvrtek 8. srpna od 18 hodin. Zápasu bude znovu předcházet Fan Fest spojený s autogramiádou.

V dosavadních dvou měření sil byl pokaždé úspěšnější A-tým. V roce 2022 zvítězil suverénně 7:0, před rokem viděl zaplněný chrudimský stadion vyrovnanou bitvu, extraligový celek vyhrál těsně 4:3.

Druhý přípravný zápas sehraje družina Marka Zadiny v úterý 20. srpna od 18 hodin na zimním stadionu v České Třebové. Soupeřem Dynama bude slovenský celek Vlci Žilina, který se v minulé sezoně probojoval do nejvyšší soutěže.

Třetím protivníkem Dynama v přípravě bude čtyřnásobný německý mistr Red Bull Mnichov. S ambiciózním týmem se Pardubice utkají v německém městě Bad Tölz ve středu 28. srpna. Čas úvodního buly zatím není potvrzen, soupeř si zároveň vyhradil možnost na přesun pořadatelství zápasu.

Ostrá sezona začne partě kolem kapitána Lukáše Sedláka ve čtvrtek 5. září. Pardubičtí hokejisté rozehrají Ligu mistrů domácím zápasem s maďarským Fehérvárem.

Rozpis přípravných zápasů na sezonu 2024/25

Datum Soupeř Čas Místo
Čtvrtek 8. srpna Dynamo B vs. Dynamo A 18:00 Zimní stadion Chrudim
Úterý 20. srpna Vlci Žilina vs. Dynamo A 18:00 Zimní stadion Česká Třebová
Středa 28. srpna Red Bull München vs. Dynamo A bude upřesněno Bad Tölz