29.03.2023
Redakce

Také před prvním semifinále se můžete těšit na Fortuna Fan fest

Stejně jako před domácími zápasy čtvrtfinále, také před úvodním semifinálovým duelem si Dynamo ve spolupráci s generálním partnerem Fortunou pro své fanoušky připravilo Fortuna Fan fest, který proběhne před 1. semifinále v neděli 2. dubna od 14:30 do 16:45 před hlavním vstupem do enteria areny. Fanoušci se mohou těšit na autogramiádu Milana Kloučka, Jana Řůžičky a legend pardubického klubu, soutěže o hodnotné ceny a mnoho dalšího!

Můžete si přijít zahrát NHL 2023 na Playstationu a Stiga hokej, probíhat budou soutěže o podepsané kartičky hráčů Dynama a malování na obličej. Od 15:00 se vám osobně podepíší David Havíř, Jan Starý a Martin Růžička. V 15:30 pak budou u stánku Saves help rozdávat podpisy Milan Klouček a Jan Růžička. Celý program obohatí DJ přímo v místě Fan festu. V případě příznivého počasí na Fan festu Fortuna představí svou hokejovou střelnici.

V prodeji bude kniha Dynamo Bez frází, magazíny Dynamo včetně nového vydání, známky a DVD s filmem Navždy za Dynamo. O knihu, magazín a DVD si budete moci také zasoutěžit. Součást akce navíc bude i prodejní stánek společnosti GotAuthentic. K dispozici budou oficiální hrané a gólové puky ze základní části sezóny a také několik gólových puků ze čtvrtfinále play-off. Zároveň si budete moci nechat certifikovat podpis, který získáte na autogramiádě. Vždy skvělou atmosféru v pardubické enteria areně navíc opět obohatí tleskátka pro fanoušky.

Stánek na Fan festu bude mít také nezisková organizace Saves help, kterou založil v roce 2019 brankář Šimon Hrubec. Aktuálně má téměř 60 členů včetně brankářů našeho klubu, Romana Willa, Dominika Frodla, Jana Růžičky a Milana Kloučka. Brankáři pomáhají svými zákroky, za každý zákrok posílají na konci sezóny minimálně 10 Kč na transparentní účet Saves help. 100% těchto prostředků je použito na pomoc potřebným.

Se startem semifinále Tipsport extraligy se HC Dynamo Pardubice spojilo se Saves help, aby společně pomohlo předčasně narozeným dvojčatům. Dva malí kluci potřebují různé polohovací pomůcky, speciální výživu či léky. Cílová částka je 150 000Kč. Saves help pokryje 50 000Kč z této částky, pro zbylou část se zapojí fanoušci pardubického Dynama? Podaří se to?

Pokud se rozhodnete pomoct, můžete peníze pro kluky posílat na tento transparentní účet:
2602430883/2010, pomocí QR kódu nebo na darujme.cz /LINK https://bit.ly/DYNAMO-SH-SBIRKA

ZDE najdete soupis všech promoakcí, které má pro vás Fortuna na play off připraveny. Můžete získat pivo zdarma, parádní tričko, dres, vstupenky na další zápas, vyhrát VIP vstupenky nebo tipnout si výsledek utkání a vyhrát 5 000 Kč.