01.12.2023
Redakce

Startuje vánoční aukce! Vydražit si můžete také speciální hodinky

Speciální vánoční aukce je tu! K dispozici jsou tentokrát dresy těch největších hvězd Dynama, gólové puky z letošní sezóny, dresy ze Souboje legend a také unikátní hodinky, které obdrželi na Galavečeru 100 let pardubického hokeje hráči, kteří získali v minulosti s Pardubicemi mistrovský titul. Aukce potrvá do 11. prosince.

Součástí aukce bude tentokrát také jeden unikátní předmět. Hodinky Festina F20528/1 z limitované edice 150 ks, které byly připraveny speciálně pro pardubické Dynamo. Stejné hodinky obdrželi v rámci Galavečeru 100 let pardubického hokeje hráči, kteří získali v minulosti v pardubických barvách mistrovský titul. Jedná se o číslo 132/150 z této série. Model Full Black je opatřen safírovým sklíčkem, kovovým řemínkem a vodotěsností 10 ATM. Součástí luxusní sady je i náhradní gumový řemínek.

Kromě toho si můžete vydražit hrané dresy z letošní sezóny. K dispozici jsou dresy těch největších hvězd. V červené variantě Roman Will, Tomáš Hyka a Lukáš Radil. V bílé Lukáš Sedlák, Martin Kaut a Tomáš Zohorna.

Nemůžou chybět ani dresy ze Souboje legend. Vydražit si můžete dresy Andreje Novotného, Jiřího Malinského a Aleše Píši.

V nabídce jsou také podepsané gólové puky. Jedná se o tyto kotouče:

  • Lukáš Radil - 1. gól v nové sezóně (PCE vs LIT 5:1): gól na 1:0
  • Robert Kousal - 2. gól v nové sezóně (PCE vs LIT 5:1): gól na 2:0
  • Lukáš Radil - (PCE vs PLZ 4:1): gól na 1:0
  • Lukáš Sedlák - (PCE vs BRN 5:3): gól do prázdné branky, kterým pojistil kapitán další tři body
  • David Cienciala - (PCE vs BRN 5:3): gól na 3:0

Konec aukce je naplánován na pondělí 11. 12. v podvečer. Konec aukce není v tomto případě pevně daný, aukce je nastavena jako prodlužovaná. S každým příhozem v poslední minutě aukce daného dresu se k trvání aukce přidá dalších 60 vteřin. Přesný konec je specifikován u každé položky.

Aukce probíhá na stránkách GotAuthentic ZDE.