24.01.2024
Redakce

Soutěž o dres Dynama s vlastním designem zná vítěze!

Soutěž Navrhni dres Dynama už zná svého vítěze! Po mladých fanoušcích jsme chtěli netradiční a originální dres, který se zároveň bude líbit hráčům. Z více než stovky návrhů jsme společně se samotnými hráči Dynama vybrali tmavě modrý dres s prvky pardubického loga na spodní části dresu. Všechny dresy, které jsme od vás dostali, naleznete už během dnešního dne na facebookových stránkách klubu.

Přišla nám více než stovka návrhů. „Chtěl bych mladým hokejovým fanouškům poděkovat za obrovské množství návrhů, které nám dorazily. Děkuji také všem školám, které se do soutěže rozhodly zapojit," říká marketingový manažer Dynama Marcel Voneš. Své návrhy nám zaslaly děti ze ZŠ Choltice, ZŠ Bystré, ZŠ Nasavrky a školy Svítání.

Ze všech zaslaných návrhů jsme společně s hráči Dynama vybrali dres dvacetiletého grafika Jana Štokmana, který dostane jediný originál svého návrhu se jménem a číslem, které si sám vybere.

"U designu této speciální sady dresu jsem se inspiroval v zahraničí, kde se týmy, například v zámoří, nebojí jednou za čas dresy oživit a přijít s něčím nevšedním i na úkor tradičních týmových barev," napsal k návrhu vítězného dresu jeho autor.

Všechny návrhy fanoušků v soutěži naleznete na naší facebookové stránce ZDE.