26.03.2022
Redakce

Soutěž Štastný puk dnes u nás na stadionu

Staň se součástí hokejového play-off, tref šťastným pukem střed kluziště a vyhraj sportovní hodinky nebo poukaz do fanshopu v enteria areně. Generali Česká pojišťovna přináší oblíbenou přestávkovou soutěž.

Těšíš se každou přestávku na jedno orosené s propečenou klobásou? Tak to naprosto chápeme. Co ale pro jednou udělat výjimku, využít na občerstvení první pauzu, a při druhé přestávce zůstat v hledišti?

Když totiž chytíš od hostesek speciální puk, dostaneš tím jedinečnou šanci ovlivnit dění na ledě. Jak? Během druhé přestávky odtrhneš z puku kód, uschováš ho a pak puk jednoduše při pokynu moderátora hodíš na střed kluziště.

Nejen, že uvidíš parádní podívanou, kdy z tribun poletí v jeden moment stovky puků, navíc dostaneš šanci vyhrát zajímavé ceny. Autor pokusu, který zůstane přesně na středovém buly, vyhrává sportovní hodinky, další tři autoři nejbližších pokusů pak vyfasují poukázku do fanshopu domácího klubu v hodnotě 1 500 Kč.

To už za trochu trpělivosti, a hlavně odvahy stojí, ne?

Od modré ti posíláme do lapačky ještě jeden pádný argument. On totiž vyhrává úplně každý puk. S ním na tebe čeká odměna od titulárního partnera celého play-off Generali České pojišťovny, a to 30% sleva na cestovní pojištění, kterou můžeš uplatnit na webu https://www.generaliceska.cz/cestovni-pojisteni-online-sjednani a to do 31.8.2022.

https://www.youtube.com/watch?v=0vhBcwGL8nM