04.08.2023
Redakce

Souboj áčka s béčkem nabídne pestrý program včetně autogramiády hráčů NHL!

První přípravný zápas pro oba týmy Dynama! Áčko s béčkem se ve čtvrtek 10. srpna utkají na zimním stadionu v Chrudimi. Letošnímu souboji pardubických týmů bude předcházet pestrý předzápasový program. Diváci se mohou těšit na fanzonu s autogramiádou tří pardubických odchovanců, kteří se prosadili také ve slavné NHL!

Stejně jako před rokem, i letos se pardubičtí fanoušci mohou těšit na zajímavý souboj. Ve čtvrtek 10. srpna od 19 hodin se na zimním stadionu v Chrudimi mezi sebou utkají A-tým a B-tým Dynama, tentokrát hned v prvním přípravném zápase obou celků. V loňském roce bylo výrazně úspěšnější extraligové áčko a soupeře z o třídu nižší soutěže porazilo 7:0. Nyní bude chtít béčko zabrat a potrápit papírově silnějšího soupeře.

Samotnému zápasu bude předcházet bohatý doprovodný program. Před chrudimským zimním stadionem bude od 17 hodin na fanoušky čekat fanzóna. Těšit se můžete na autogramiádu pardubických odchovanců, kteří se prosadili v nejlepší hokejové lize světa NHL. Pouze na tomto utkání v Chrudimi se vám podepíší Aleš Hemský, Tomáš Nosek a Filip Zadina. Součástí fanzóny bude také prodej klubového merchandisingu nebo hokejová střelnice.

Přímo během zápasového programu jsou pro fanoušky připraveny soutěže o vstupenky na domácí utkání Ligy mistrů!

Vstupenky na souboj áčka s béčkem jsou v prodeji ON-LINE ZDE, pokladny na chrudimském zimním stadionu budou otevřeny dvě hodiny před začátkem zápasu, tedy od 17:00. Přijďte se podívat na první utkání sezony a sledujte v akci oba pardubické týmy!