08.01.2024
Redakce

Seriál Hockeytown pokračuje! Podívejte se na trailer druhého dílu

Seriál Hockeytown má pokračování! Už průběhu ledna se můžete těšit na druhý díl, který zmapuje naši cestu Spengler Cupem. Těšit se můžete na autentické záběry ze hry i mimo ni. To vše bude navíc doplněno o výpovědi klíčových hráčů Dynama, kteří výraznou měrou pomohli klubu k historickému úspěchu na nejstarším turnaji na světe. Už nyní se můžete podívat na trailer k druhému dílu seriálu.

Zákulisí, autentické záběry ze hry i mimo ni, výpovědi klíčových hráčů a mnoho dalšího! To nabídne druhý díl seriálu HOCKEYTOWN, který bude mapovat naši cestu Spengler Cupem. Těšit se něj můžete už tento měsíc!

Na legendárním turnaji se Dynamo objevilo potřetí a dosáhlo historicky největšího úspěchu, když se tým okolo trenéra Václava Varadi vrátil na východ Čech se stříbrnými medailemi.

Podívejte se na trailer druhé dílu seriálu:

Partnerem druhého dílu seriálu je D+D Real.

V polovině prosince spatřil světlo světa první díl nového seriálu. Věnoval se Souboji legend, kterým jsme ukončili rok trvající oslavy sta let pardubického hokejového klubu. Na platformě YouTube ho k dnešnímu dni vidělo 10 000 lidí.

Na první díl seriálu se můžete podívat zde: