09.01.2023
Redakce

Robert Kousal pokračuje v Dynamu! Podepsal smlouvu do roku 2026

Skvělá zpráva! Robert Kousal bude oblékat dres Dynama minimálně v dalších třech sezónách. Zkušený útočník tak rozšíří sbírku více než čtyř stovek startů v pardubickém dresu.

Robert Kousal odehrál v dresu Dynama 438 zápasů, ve kterých vstřelil 78 branek a přidal 157 asistencí. Pardubický odchovanec strávil také dva a půl roku v KHL, jeden ročník ve švýcarském v Davosu a v sezoně 2018-2019 působil v celku Brynäs v nejvyšší švédské soutěži. V 51 utkáních oblékl také dres české reprezentace, za kterou si dvakrát zahrál i mistrovství světa.

„Jsem šťastný, že jsme se dohodli na mém dalším pokračování. Těším se na další, doufám, že úspěšné roky. Je skvělé být součástí takhle kvalitního týmu a doufám, že to dotáhneme i k nějakému úspěchu,“ hlásí po podpisu nového kontraktu šikovný útočník.


„Jsme moc rádi, že se u nás Robert rozhodl pokračovat. Vrátil se jako první ze své generace hráčů a pomáhal nám v těžkém období. Naše filozofie je podepisovat s hráči dlouhodobé smlouvy, proto jsme se domluvili na tříletém kontraktu. Robert bude nadále působit v úspěšné lajně s Tomášem Zohornou a Lukášem Radilem. Jsme rádi, že tato spolupráce bude pokračovat i v dalších letech," řekl k podpisu sportovní ředitel klubu Dušan Salfický.