17.09.2022
Dominik Dubovči

Radegast pro celý zimák! Před Třincem si dají fanoušci pivo zdarma

Fanoušci Dynama Pardubice společně zabojovali a nasbírali nejvyšší počet lajků pod Manifestem fanouška na Instagramu a Facebooku z celé extraligové konkurence. Díky tomu vyhráli hořkou odměnu v podobě piva Radegast pro celý zimní stadion. V neděli tak má každý fanoušek nárok na jedno pivo zdarma!

Znovu se ukázalo, že soudržnost a týmovost vítězí, a že na bojovnosti záleží! Právě soutěživost dovedla fanoušky Pardubic k výhře zajímavé odměny pro celý zimní stadion. Díky jejich společnému odhodlání si všichni diváci v enteria areně vychutnají pivo Radegast.

Hořká odměna se bude čepovat 18. 9. před zahájením prvního domácího zápasu proti Třinci. A máte se na co těšit. Pivo Radegast poteče proudem! Čepovat se bude automatickým výčepním zařízením Beerjet, které zvládne načepovat za minutu až 30 piv, takže každý dostane správně načepované pivo Radegast bez dlouhého čekání. Kvalita piva přitom zůstává stejná. Přesto dorazte včas, aspoň hodinu před startem zápasu, ať si svou hořkou odměnu pořádně vychutnáte.