23.03.2023
Redakce

Prodej vstupenek na semifinále play off byl zahájen!

Dynamo si ve čtvrtfinálové sérii poradilo ve čtyřech zápasech s Olomoucí a je prvním postupujícím celkem do semifinále. Mezi nejlepší čtyřku Generali Česká pojišťovna play off Tipsport extraligy se nejtradičnější účastník naší nejvyšší soutěže podívá po dlouhých 11ti letech. První dva zápasy semifinále odehrají pardubičtí hokejisté doma ve dnech 2.4. a 3.4. A ačkoliv soupeř pro Dynamo zatím není znám, už nyní startuje prodej vstupenek. Více informací o jejich cenách, předkupním právu na stálá místa permanentkářů i volném prodeji najdete v článku.

Prodej vstupenek na domácí utkání HC Dynamo Pardubice probíhá v ONLINE SYSTÉMU ZDE. Zároveň také na pokladnách, otevírací dobu pokladen najdete ZDE.

Dynamo ovládlo základní část i čtvrtfinálovou sérii s Olomoucí, díky čemuž je jasné, v jakých dnech odehraje svá semifinálová utkání. První dva zápasy v sérii odehrají svěřenci Radima Rulíka v domácím prostředí enteria areny, a to v neděli 2. dubna od 17:00 a pondělí 3. dubna od 18:00. Soupeřem Pardubic bude někdo z kvartetu Mountfield HK, Bílí Tygři Liberec, HC Oceláři Třinec, HC Kometa Brno.

Jistotu možnosti zakoupení vstupenky na všechna utkání play off mají držitelé permanentních karet. Těm budou jejich místa na první dva zápasy čtvrtfinále rezervovány až do úterý 28.3. do 12:00. Vstupenky si navíc mohou dobít na své současné permanentní karty, manuál pro zakoupení naleznete ZDE.

Po vypršení rezervací bude následovat krátká výluka prodeje a následně se do oběhu dostanou nevyužitá místa po permanentkářích. Prodávat se začnou v úterý 28.3. od 16:00. Fanoušci, kteří celosezónními vstupenkami nedisponují ovšem nemusí čekat na uvolnění míst po permanentkářích. Místa ze zhruba poloviny kapacity stadionu jsou v prodeji už nyní!

Tělesně postižení spoluobčané na vozíčku mají vstup na domácí zápasy Dynama Pardubice v enteria areně zdarma, jejich jednočlenný doprovod hradí z kapacitních důvodů cenu nejnižšího vstupného, tedy 250 korun. Místa pro vozíčkáře jsou na severní tribuně nad sektory 108 a 110. Je nutné, aby se vozíčkáři vzhledem k omezené kapacitě haly nahlásili předem na help-lince enigoo info@enigoo.cz nebo na telefonním čísle 461 049 232. Při vstupu do haly se vozíčkáři musí legitimovat průkazem ZTP nebo ZTP/P.

Každé play off má své hrdiny!

KATEGORIE

CENA

kategorie A

850 Korun

kategorie B

750 Korun

kategorie C

500 Korun

kategorie D

350 Korun

kategorie stání

250 Korun

kategorie omezená

250 Korun