09.11.2023
Redakce

Prodej vstupenek na osmifinále Ligy mistrů byl znovu spuštěn!

Dynamo si poprvé v historii klubu zahraje play-off hokejové Ligy mistrů! V osmifinále narazí na finský Ilves Tampere. První zápas Dynamo odehraje na ledě soupeře, v úterý 21. listopadu od 17:30 je na programu odveta v enteria areně. Prodej vstupenek na druhý zápas byl v pátek 10. listopadu v 9:00 znovu spuštěn i s uvolněnými rezervacemi majitelů permic, kteří je nevyužili.

Prodej vstupenek na odvetný osmifinálový duel začal ve čtvrtek 2. listopadu v 9:00. Majitelé permanentních vstupenek měli svá místa rezervovaná do 8. listopadu. Ve čtvrtek 9. listopadu proběhla odstávka systému a v pátek 10. listopadu v 9:00 byl prodej znovu spuštěn. K dispozici jsou nyní i uvolněné rezervace permanentkářů, kteří si vstupenky na svá místa nezakoupili.

Vstupenky můžete zakoupit ONLINE ZDE nebo na pokladnách enteria areny.

Hokejisté Pardubic při své čtvrté účasti v hokejové Lize mistrů poprvé postoupili do play-off. V základní části porazili norský Stavanger, švédskou Skellefteu a německý Ingolstadt. Po prodloužení prohráli v Ženevě, s Belfastem a Ilves Tampere na body nedosáhli. V tabulce tak obsadili konečné 11. místo.

Soupeřem Dynama v osmifinále bude šestý celek po základní části, Ilves Tampere. Právě s finským soupeřem odstartovali svěřenci Václava Varadi letošní pouť Ligou mistrů. Na domácím ledě Rysům podlehli 1:3 a nyní budou chtít v osmifinále soupeři porážku oplatit.

První zápas se měl původně odehrát v Pardubicích, ale kluby se dohodly na výměně pořadatelství, a tak se bude ve středu 15. listopadu začínat v Tampere. V enteria areně se odehraje odveta v úterý 21. listopadu od 17:30. Dynamo tak bude mít v případě shodného skóre po dvou zápasech výhodu domácího prostředí v rozhodujícím prodloužení.

Generálním partnerem Dynama v Lize mistrů je D+D Elektromont. Významnými partnery jsou město Pardubice, Hitrádio Černá Hora, D+D Real a Rozvojový fond Pardubice.

Ceny vstupenek na osmifinále Ligy mistrů proti Ilves Tampere

NÁZEV

CENA VSTUPENKY

Kategorie A (zelená)

550 Kč

Kategorie B (žlutá)

450 Kč

Kategorie C (červená)

350 Kč

Kategorie D (modrá)

220 Kč

Kategorie omezená (fialová)

180 Kč

Stání (šedá)

180 Kč

Rozmístění sektorů v enteria areně

Rozmístění sektorů v aréně