06.03.2023
Redakce

Prodej vstupenek na čtvrtfinále play off bude zahájen ve středu v 9:00

Dynamo ovládlo poprvé od sezóny 2003/04 základní část Tipsport extraligy a má tak jistotu, že nejen čtvrtfinále, ale také všechny další případné série vyřazovací fáze soutěže bude zahajovat doma. Do Generali Česká pojišťovna play off vyjede družina Radima Rulíka v pátek 17. března. Druhé utkání čtvrtfinálové série odehraje taktéž na domácím ledě v enteria areně o den později. Prodej vstupenek bude zahájen ve středu 8. března v 9:00. Více informací o cenách vstupenek i předkupním právu na stála místa permanentkářů najdete níže v článku.

Svého čtvrtfinálového soupeře se Dynamo dozví až v průběhu, případně po skončení předkola play off. Mezi potencionální soupeře se řadí HC Olomouc, HC Energie Karlovy Vary, BK Mladá Boleslav, HC Verva Litvínov a HC Škoda Plzeň. Prodej vstupenek na oba domácí zápasy, které sehrajeme 17. a 18. března, bude zahájen tuto středu v 9:00. První domácí utkání sehrajeme od 19:00, druhé pak od 17:00.

Vstupenky na Dynamo můžete zakoupit online zde.

Jistotu možnosti zakoupení vstupenky na všechna utkání play off budou mít pouze držitelé permanentních karet. Těm budou jejich místa na první dva zápasy čtvrtfinále rezervovány až do úterý 14. března. Vstupenky si navíc mohou dobít na své současné permanentní karty. Předkupní právo zanikne o půlnoci. Následující den (15.3.) od 16:00 budou do prodeje uvolněna také místa, na něž současní permanentkáři neuplatnili předkupní právo.

Fanoušci, kteří celosezónními vstupenkami nedisponují ovšem nemusí čekat na uvolnění míst po permanentkářích. Místa ze zhruba poloviny kapacity stadionu půjdou do volného prodeje už ve středu 8. března.

Vstupenky můžete zakoupit také fyzicky na pokladnách enteria areny. Více informací o otevírací době naleznete zde.

Tělesně postižení spoluobčané na vozíčku mají vstup na domácí zápasy Dynama Pardubice v enteria areně zdarma, jejich jednočlenný doprovod hradí z kapacitních důvodů cenu nejnižšího vstupného, tedy 200 korun. Místa pro vozíčkáře jsou na severní tribuně nad sektory 108 a 110. Je nutné, aby se vozíčkáři vzhledem k omezené kapacitě haly nahlásili předem na help-lince enigoo info@enigoo.cz nebo na telefonním čísle 461 049 232. Při vstupu do haly se vozíčkáři musí legitimovat průkazem ZTP nebo ZTP/P.

Každé play off má své hrdiny!


KATEGORIE CENA QF
kategorie A 550
kategorie B 450
kategorie C 300
kategorie D 250
kategorie stání 200
kategorie omezená 200