03.07.2023
Redakce

Prodej první vlny vstupenek na Ligu mistrů právě odstartoval!

Dynamo se poprvé od roku 2016 představí v prestižní Lize mistrů, kam se probojovalo díky prvenství v základní části extraligy v loňské sezoně. Svěřenci Václava Varadi odehrají v základní části evropské soutěže celkem 6 utkání. V enteria areně přivítají Ilves Tampere, Stavanger Oilers a ERC Ingolstadt. Prodej vstupenek na domácí zápasy základní části Ligy mistrů proběhne ve třech vlnách.

Hokejisté Pardubic si Ligu mistrů zahrají po sedmi letech. Soutěž od té doby ušla kus cesty a nabrala na prestiži, o kvalifikaci nyní rozhodují pouze sportovní výsledky. V sezoně 2023/24 se tato evropská klubová soutěž ukáže v novém formátu a navíc se změnami některých pravidel. Vše by mělo přinést ještě více atraktivity a produktivity.

Los v Tampere přisoudil Dynamu šest soupeřů pro základní část. Pardubáci se představí na ledě švédské Skellefteå, švýcarské Ženevy a irského Belfastu. V enteria areně naopak přivítají 31. srpna v 17:30 finský Ilves Tampere, 7. září v 18:00 norský Stavanger a 9. září v 16:30 německý Ingolstadt.

Prodej vstupenek na Ligu mistrů bude probíhat ve třech vlnách. První vlna prodeje právě odstartovala, a to pouze pro majitele permanentních vstupenek na sezonu 2023/24, kteří si svou permici zakoupili do 13.7. do 23:59. Prodej bude probíhat na pokladnách enteria areny i v systému on-line ZDE. Permanentkáři mohou v první vlně zakoupit balíček vstupenek na všechny domácí zápasy Ligy mistrů či vstupenky na zápasy jednotlivě. Balíček či vstupenku mohou zakoupit pouze na sedadlo, na které vlastní permici. V případě nákupu balíčku vstupenek na všechna tři utkání, zaplatí fanoušci hodnotu vstupenek za dva zápasy. V praxi tak nákup balíčku přinese vstupenku na jeden zápas zdarma. Permanentkáři, kteří si budou kupovat jednotlivé vstupenky na konkrétní zápasy, mají na vstupenku 20% slevu. Sleva pro majitele permic na nákup jednotlivých vstupenek platí pouze v první vlně prodeje. Při nákupu balíčku i jednotlivých vstupenek musí všichni permanentkáři zadat ID ze svého voucheru, aby si odemkli své místo a případnou slevu. První vlna prodeje a rezervace míst pro permanentkáře na zápasy základní části Ligy mistrů 2023/24 trvá do neděle 6. srpna do 23:59. Poté bude následovat technická odstávka systému.

Druhá vlna prodeje vstupenek na utkání základní části Ligy mistrů odstartuje pro všechny fanoušky v pondělí 7. srpna od 18:00. V této fázi budou v prodeji pouze balíčky na všechna tři utkání, a to na sedadla, která permanentkáři v první vlně prodeje neobsadili ani na jeden zápas. V rámci nákupu balíčků nebude možné kombinovat různá místa v areně na různé zápasy. Sedadlo zůstane stejné pro všechna tři utkání základní části. Cena balíčku je i v tomto případě zvýhodněná, fanoušci zaplatí hodnotu vstupenek dvou zápasů. V praxi tak nákup balíčku přinese vstupenku na jeden zápas zdarma. Ve druhé vlně prodeje vstupenek nebude možné kupovat vstupenky na jednotlivé zápasy. Druhá fáze prodeje vstupenek na zápasy základní části Ligy mistrů skončí v pondělí 14. srpna v 8:59.

Třetí a poslední vlna prodeje začne v pondělí 14. srpna v 9:00. Do prodeje zamíří jednotlivé vstupenky na konkrétní zápasy základní části Ligy mistrů. V této fázi prodeje už neplatí 20% sleva pro majitele permic. Také ve třetí fázi prodeje bude možné zakoupit balíček na všechny tři domácí zápasy základní části. Znovu ale platí, že balíček je možné koupit pouze na sedadla, která v době nákupu nejsou obsazena ani na jedno utkání. Nebude možné kombinovat různá místa v areně na různé zápasy. Cena balíčků bude nadále zvýhodněná, fanoušci zaplatí hodnotu vstupenek dvou zápasů. Každý majitel balíčku tak v podstatě získá vstupenku na jedno utkání zdarma. Prodeje jednotlivých vstupenek na konkrétní zápasy budou pokračovat až do samotného zápasového dne, stejně jako v případě prodeje vstupenek na extraligu. Balíček na všechna tři utkání základní části Ligy mistrů bude možné zakoupit do začátku prvního utkání, tedy do 31. srpna, kdy Dynamo vyzve Ilves Tampere.

Sektor 109 na severní tribuně je blokován pro fanoušky hostujícího týmu. V případě, že vlastníte permanentku na místo v tomto sektoru, obraťte se na nás, prosím, se žádostí o vstupenky na Ligu mistrů na petr.cejp@hcdynamo.cz.

Ceny balíčků na všechna tři utkání základní části Ligy mistrů 2023

NÁZEV

CENA VSTUPENKY

Kategorie A (zelená)

700 Kč

Kategorie B (žlutá)

640 Kč

Kategorie C (červená)

580 Kč

Kategorie D (modrá)

500 Kč

Kategorie omezená (fialová)

400 Kč

Stání (šedá)

400 Kč


Ceny jednotlivých vstupenek na utkání základní části Ligy mistrů 2023 se slevou 20 %

NÁZEV

CENA VSTUPENKY

Kategorie A (zelená)

280 Kč

Kategorie B (žlutá)

256 Kč

Kategorie C (červená)

232 Kč

Kategorie D (modrá)

200 Kč

Kategorie omezená (fialová)

160 Kč

Stání (šedá)

160 Kč

Uvedené ceny platí pro majitele permanentek na extraligovou sezony 2023/2024. Ceny jsou platné pouze do 6. 8. 2023 23:59.


Ceny jednotlivých vstupenek na utkání základní části Ligy mistrů 2023 bez slevy

NÁZEV

CENA VSTUPENKY

Kategorie A (zelená)

350 Kč

Kategorie B (žlutá)

320 Kč

Kategorie C (červená)

290 Kč

Kategorie D (modrá)

250 Kč

Kategorie omezená (fialová)

200 Kč

Stání (šedá)

200 Kč

Rozmístění sektorů v enteria areně

Rozmístění sektorů v aréně

Otevírací doba pokladen enteria areny

Mimo otevíracích dob pokladen haly si můžete permanentní vstupenky zakoupit rovněž on-line ZDE.

Červenec

DEN

OTEVÍRACÍ DOBA

Pondělí

9.00–12.00 hodin

Úterý

12.00–17.00 hodin

Středa

12.00–17.00 hodin