27.05.2024
Redakce

Prodej permic na Dynamo B odstartuje 29. května

Prodej permanentních vstupenek na Dynamo B odstartuje ve středu 29. května, tedy ve stejný den jako prodej permic na A tým. Sezonní vstupenky na béčko mohou od začátku nakupovat všichni fanoušci bez omezení, prodej bude probíhat pouze ONLINE a skončí ve středu 31. července. Dynamo B v uplynulé sezoně poprvé postoupilo do předkola play off, v ročníku 2024/25 chtějí svěřenci Tomáše Jirků bojovat o ještě lepší výsledek.

Prodej permic na utkání Dynama B v 1. lize 2024/25 bude zahájen ve středu 29. května a skončí 31. července. Po celou dobu mohou sezonní vstupenky nakupovat všichni fanoušci bez omezení, prodej bude probíhat pouze ONLINE.

Majitelé permanentních vstupenek z minulé sezony mají svá místa rezervovaná do 27.6. do 18:00.

B tým Dynama Pardubice odehraje na chrudimském zimním stadionu 26 domácích utkání základní části 1. ligy. V minulé sezoně dokráčelo béčko do předkola play off, ve kterém nestačilo na Přerov. Tým vedený trenérem Tomášem Jirků bude v sezoně 2024/25 usilovat o další výsledkový posun.

Hlavní úlohou pardubické rezervy bude nadále zapracování mladých hráčů do profesionálního hokeje. Mladíci se budou moci opřít o své zkušené spoluhráče, v dresu Dynama B budou fanoušci nadále vídat Daniela Rákose nebo Tomáše Kauta. V příští sezoně se k nim přidá další velké jméno, zkušenosti bude zejména obráncům předávat Jan Kolář.

Rozmístění sektorů v ZS v Chrudimi