25.09.2020
Redakce

Přinášíme informace o vstupu na stadion dle nových opatření

Hokejový klub Dynamo Pardubice reaguje na nová opatření Ministerstva zdravotnictví ČR, která jsou platná od 24. září. Přinášíme informace, jak to bude se vstupem na nejbližší domácí utkání se Zlínem 27. září a Spartou 29. září.

Od čtvrtka 24. září platí omezení hromadných akcí, kvůli kterému je možný vstup pouhého tisíce návštěvníků. Vedení hokejového klubu Dynamo Pardubice zvažovalo velkou škálu variant. Brali jsme v úvahu jak ekonomickou stránku věci, tak sportovní.

„Chceme, aby na našich zápasech byla dobrá atmosféra a hráči cítili diváckou podporu, proto jsme se rozhodli, byť je to pro klub ekonomicky nevýhodné, na domácí zápasy vpustit všechny fanoušky s permanentkou do sektoru na stání, kteří však budou muset stejně jako proti Plzni sedět,“ uvedl člen představenstva HC Dynamo Pardubice Dušan Salfický.

Klub HC Dynamo Pardubice musí zohledňovat další ekonomické fungování klubu. Proto na utkání se Zlínem a Spartou budou moci přijít obchodní partneři klubu a držitelé VIP karet.

„Dělali jsme vše pro to, aby dopady na náš klub byly co možná nejmenší. Jen zápas se Spartou pro nás za současné situace bude znamenat statisícové ztráty. Děkujeme za vstřícný krok od našeho marketingového partnera BPA, který zpřístupní našim permanentkářům přenosy ze zápasů na měsíc zdarma. Vážíme si našich fanoušků a hledáme cesty, jak jim zprostředkovat co nejlepší zážitek z našich utkání,“ vyjádřil se Dušan Salfický.

Celá organizace si je vědoma nelehké doby, ve které se všichni nacházíme. „Naší prioritou je udržení současného kádru a sportovní výsledek. Celá organizace HC Dynamo proto přistoupila na úpravu platů. Hráčům a trenérům děkujeme za tento velmi vstřícný krok. Zároveň jsme se snažili přijít s nejférovějším řešením pro fanoušky, kteří se bohužel na nejbližší domácí utkání nedostanou,“ vysvětlil Dušan Salfický.

Fanoušci, kteří se nedostanou na domácí zápasy, budou moci požádat o vrácení poměrné částky ze vstupného za tato utkání. Na e-mailovou adresu permice@hcdynamo.cz nám pošlete e-mail, do kterého napište vaše jméno a příjmení, ID číslo vaší karty a číslo účtu, na které si přejete zaslat kompenzaci. Uvedená e-mailová adresa slouží pouze pro sběr těchto potřebných údajů. Žádat o vrácení poměrné částky budete moci do čtvrtka 8. října.

Na nedělní a úterní utkání tedy budou moci jít fanoušci s permanentkami do sektoru na stání, držitelé VIP karet a naši obchodní partneři.

Společnost BPA a náš klub nyní řeší technické zajištění přenosů na Hokejka TV pro držitele permanentních vstupenek na sezonu 2020/2021. Sledujte prosím náš web a sociální sítě, kde budeme zveřejňovat další informace k této věci.

Děkujeme Vám za vstřícnost a za pochopení.