13.09.2023
Redakce

Přijďte na páteční zápas dříve a užijte si FanFest!

Dynamo už v pátek 15. září vstoupí do nového ročníku Tipsport extraligy, od 18:00 na domácím ledě přivítá Vervu Litvínov. Ještě před začátkem zápasu se od 16:00 před hlavním vchodem do enteria areny uskuteční FanFest. Těšit se můžete na autogramiádu Jiřího Malinského, Petra Mudrocha a Stanislava Procházky, a další bohatý doprovodný program!

V pátek 15. září 2023 vstupuje Dynamo do 74. sezony v nejvyšší soutěži bez přerušení. V enteria areně přivítá od 18:00 Vervu Litvínov. Pardubičtí hokejisté budou navazovat na loňskou úspěšnou sezonu, ve které ovládli základní část a získali bronzové medaile.

Před prvním extraligovým zápasem v nové sezoně se před hlavním vchodem do enteria areny uskuteční FanFest. Na akci se vám od 16:30 do 17:30 podepíší bývalí hráči Dynama Jiří Malinský, Petr Mudroch a Stanislav Procházka.

Ve stánku GotAuthentic budete mít možnost zakoupit speciální puky Ligy mistrů s podpisy pardubických hráčů. Dále pro vás bude připravena losovací soutěž, ve které můžete jako hlavní cenu získat hokejku Romana Willa!

Chybět na FanFestu nebude malování na obličej, oblíbený Stiga hokej nebo hokejová střelnice. Znovu se můžete vyfotit s trofejemi z Dolomiten Cupu, který Dynamo ovládlo v roce 2022 a letos jej obhájilo.

Celý FanFest bude doprovázet tým Hitrádia Černá Hora s moderátorem Petrem Ticháčkem a hosteskami. Přijďte na akci včas a užijte si adrenalinovou zábavu s bumperballem!

Těšit se můžete také na další soutěže s Hitrádiem Černá Hora, z FanFestu si můžete odnést merch Dynama, vstupenky na další zápasy a další drobné ceny. Hostesky našeho nového prémiového partnera, sázkové společnosti Betano, pro vás budou mít připravené promo kódy na sázení.

FanFest před prvním domácím zápasem s Litvínovem začíná v pátek 15. září v 16:00. Přijďte včas a užijte si začátek extraligy naplno!