07.08.2023
Redakce

Před startem Ligy mistrů se na zámku uskuteční velká autogramiáda celého týmu!

Těsně před ostrým startem nové sezony se fanoušci mohou těšit na velkou autogramiádu celého A-týmu Dynama! Hráči i trenéři se vám podepíší ve středu 30. srpna na pardubickém zámku. Akce začne v 15:30, autogramiáda vypukne v 16:00. O den později už Dynamo rozehraje první zápas Ligy mistrů proti Ilves Tampere.

Fanoušci Dynama budou mít 30. srpna na pardubickém zámku jedinečnou příležitost získat podpisy či fotky s hráči A-týmu. V 15:30 na tomto místě začne předsezonní akce s velkou autogramiádou celého týmu včetně trenérského triumvirátu Václav Varaďa, Marek Zadina a Aleš Krátoška. Hráči i trenéři se budou podepisovat od 16:00 do 17:30.

Těšit se můžete na nové speciální podpisové karty s motivy Ligy mistrů. O den později totiž pardubické hokejisty čeká ostrý vstup do sezony 2023/24. V prvním kole základní části této prestižní evropské klubové soutěže přivítají od 17:30 v enteria areně finského soupeře Ilves Tampere.


Přímo během podpisové akce budete mít možnost vyhrát vstupenky na zápasy Ligy mistrů, ve které se Dynamo představí poprvé od roku 2016. Vstupenky na utkání proti špičkovým evropským klubům jsou v prodeji už nyní ONLINE ZDE.

Už jen poslední týdny můžete přímo v areálu zámku navštěvovat VÝSTAVU DYNAMO100, která skončí 1. října! Přijďte na autogramiádu s předstihem a prohlédněte si jedinečné artefakty ze stoleté historie Dynama Pardubice. Výstava je otevřena každý den kromě pondělí od 10 do 18 hodin.