30.07.2023
Redakce

Poslední šance zakoupit si permanentku na A tým! Prodej končí už dnes

Už pouze dnes si můžete zajistit své místo na následující extraligový ročník! Možnost nákupu permanentních vstupenek končí v pondělí 31. 7. ve 23:59. Každý držitel nové sezonní vstupenky získá slevu na klubový merch, rezervaci svého místa a slevu na vstupenky na Ligu mistrů a v neposlední řadě přednostní nákup lístků na play off.

Permanentky si můžete zakoupit online ZDE, případně na pokladnách enteria areny, které budou v pondělí 31.7. otevřeny od 9 do 12 hodin. Více informací o prodeji permanentních vstupenek naleznete ZDE.

Všichni permanentkáři mohou využít hned několika benefitů:

  • Každý držitel celosezónní vstupenky při nákupu ve fanshopu Dynama obdrží 10% slevu na klubové zboží. Výjimku tvoří pouze speciální předměty, které má provozovatel fanshopů v komisním prodeji (kniha Dynamo Bez frází, film Navždy za Dynamo, Magazín Dynamo, Poštovní arch známek Dynamo 100 a speciální předměty od Got Authentic). Sleva pro permanentkáře se nesčítá se se slevou z Dynamo karty.
  • 20% slevu permanentkáři obdrží také při nákupu vstupenek na utkání Dynama v hokejové Lize mistrů. Uplatnit ji bude možné po zadání speciálního identifikačního kódu, a to vždy v rámci jedné vstupenky u každého utkání Ligy mistrů.
  • Každý majitel permanentní vstupenky získá automaticky předkupní právo na své místo pro zápasy play off. Jedinou zárukou, jak se dostat na utkání Dynama v rámci vyřazovací fáze, je tedy zakoupení permanentky.

Ceny permanentek pro sezonu 2023/2024

NÁZEV

CENA PERMANENTKY

Kategorie A (zelená)

11 500 Kč

Kategorie B (žlutá)

9 200 Kč

Kategorie C (červená)

6 000 Kč

Kategorie D (modrá)

5 100 Kč

Kategorie omezená (fialová)

4 100 Kč

Stání (šedá)

4 100 Kč

Už od 1. srpna si pak budete moci pořídit také permanentní vstupenku na zápasy našeho B týmu, který nastupuje v druhé nejvyšší české soutěži. Více informací o prodeji naleznete ZDE.