19.09.2023
Redakce

Poleťte společně s Dynamem do Belfastu!

Hokejisté Pardubic odehrají ve středu 18. října poslední zápas základní části Ligy mistrů v Belfastu. Utkání může rozhodnout o našem historickém postupu do play-off této evropské soutěže! Klub dává všem svým fanouškům příležitost unikátního výjezdu společným leteckým speciálem s týmem Dynama. Součástí balíčku je zpáteční letenka z Pardubic do Belfastu, vstupenka na utkání, ubytování v hotelu, transfery na místě a služby delegáta. Cena balíčku je 14 900 Kč.

Dynamo se ve středu 18. října 2023 představí v šestém utkání základní části Ligy mistrů v Belfastu v Severním Irsku. Proti úřadujícímu mistrovi britské Elite Ice Hockey League může jít o hodně, Pardubice bojují o účast v play-off a tento zápas může rozhodnout o historickém postupu do vyřazovací části této evropské soutěže.

Vy nyní máte šanci být u toho! Klub pro fanoušky přichystal možnost jedinečného výjezdu na toto utkání. Součástí balíčku je zpáteční letenka na trase Pardubice – Belfast – Pardubice, a to společným speciálem s výpravou Dynama. Dále je pro fanoušky zajištěno ubytování se snídaní v hotelu Premier Inn Belfast Titanic Quarter, kde stráví 1 noc v pokoji typu Twin (dvoulůžkový pokoj). Balíček zahrnuje také vstupenku na zápas, transfery na místě (z letiště na hotel a poté naopak) a asistenci delegáta při check-in a check-out.

Cena celého balíčku činí 14.900 Kč. Jedná se o unikátní výjezd, při kterém fanoušci mohou tváří v tvář potkat hráče Dynama mimo led, stanou se totiž součástí pardubické výpravy v závěru základní části Ligy mistrů.

Odlet je plánován na úterý 17. října v 15:00, sraz na letišti bude dvě hodiny před odletem. Šesté utkání základní části Ligy mistrů Dynamo sehraje v SSE Areně s domácími Belfast Giants ve středu 18. října od 19:00 (tamního času). Zpět do Pardubic se vydáme po skončení utkání ve středu 18. října ve 23:30 (tamního času).

Počítejte prosím s tím, že k návštěvě Severního Irska budete potřebovat Váš cestovní pas platný nejméně po dobu 6 měsíců od předpokládaného návratu do ČR!

V případě zájmu zašlete závaznou objednávku na e-mail klara.baborova@hcdynamo.cz a uveďte své fakturační údaje (jméno a příjmení, telefonní číslo, adresa bydliště a PSČ). Následně dostanete platební pokyny k uhrazení objednávky.