08.11.2023
Redakce

Poleťte s námi na osmifinále Ligy mistrů do Tampere!

Hokejisté Pardubic odehrají ve středu 15. listopadu první osmifinálový duel Ligy mistrů v Tampere. Klub svým příznivcům nabízí unikátní zájezd společným leteckým speciálem s týmem Dynama. V ceně je přímý let na trase Pardubice – Tampere a vstupenka na zápas. Cena balíčku je 10 000 Kč. Odlet je plánován na středu 15. listopadu v ranních hodinách, návrat o den později. Kapacita zájezdu je omezena na 20 míst. Objednávky jsou možné do pondělí 13. listopadu 9:00.

Dynamo se při historicky první účasti ve vyřazovacích bojích utká v osmifinále s finským celkem Ilves Tampere. První zápas na půdě soupeře se odehraje ve středu 15. listopadu v 17:30. Klub svým příznivcům nabízí možnost jedinečného zájezdu.

Zájezd zahrnuje letenku přímým spojem na trase Pardubice – Tampere, a to společně s hráči Dynama. Přímý spoj na této trase je zcela unikátní, v běžném případě zabere cesta do finského města téměř celý den. Součástí balíčku je dále vstupenka na utkání. Cena zájezdu činí 10 000 Kč, kapacita je omezena na 20 míst.

Odlet z Pardubic je naplánován na středu 15. listopadu v 8:00, sraz na letišti bude dvě hodiny před odletem. Letadlo zpět z Tampere do Pardubic odletí ve čtvrtek 16. listopadu v 10:00. Ubytování není v ceně zájezdu.

První osmifinálový duel se odehraje na půdě Ilves Tampere. Rysi hrají své domácí zápasy v Nokia Areně, nejmodernější aréně v Evropě, která zároveň hostila světové šampionáty v posledních dvou letech.

V případě zájmu zašlete závaznou objednávku na e-mail klara.baborova@hcdynamo.cz a uveďte své fakturační údaje (jméno a příjmení, telefonní číslo, adresa bydliště a PSČ). Následně dostanete platební pokyny k uhrazení objednávky. Objednávky jsou možné do pondělí 13. listopadu 9:00.

Hokejisté Pardubic při své čtvrté účasti v hokejové Lize mistrů poprvé postoupili do play-off. V základní části porazili norský Stavanger, švédskou Skellefteu a německý Ingolstadt. Po prodloužení prohráli v Ženevě, s Belfastem a Ilves Tampere na body nedosáhli. V tabulce tak obsadili konečné 11. místo.

Soupeřem Dynama v osmifinále bude šestý celek po základní části, Ilves Tampere. Právě s finským soupeřem odstartovali svěřenci Václava Varadi letošní pouť Ligou mistrů. Na domácím ledě Rysům podlehli 1:3 a nyní budou chtít v osmifinále soupeři porážku oplatit.

Generálním partnerem Dynama v Lize mistrů je D+D Elektromont. Významnými partnery jsou město Pardubice, Hitrádio Černá Hora, D+D Real a Rozvojový fond Pardubice.